naamloos 2 kopieren 10
01:33
29-05-2020

Primeur: Corona veilige intercom voor gebruiker en installateur

Nu Nederland weer langzaam stapjes maakt naar een meer open samenleving moeten op tal van plaatsen veiligheidsmaatregelen genomen worden om besmetting met het Coronavirus tegen te gaan. Een ouderwets intercom systeem kan door veel contactmomenten een besmettingsgevaar opleveren. De veelzijdige DINA Create van Intratone biedt met de draadloze intercom en beheer op afstand de grootst mogelijke veiligheidsgarantie, zowel voor de gebruiker als de installateur. Vrijwel alles kan op afstand.

Een intercomsysteem wordt normaal gesproken regelmatig aangeraakt, zowel door bewoners als bezoekers. Al die contacten leveren besmettingsgevaar op. Met de DINA Create kan bijna alles op afstand geregeld worden. Bewoners krijgen dankzij de handsfree proximity lezer contactloos toegang tot het gebouw. Ook kan aan derden op afstand tijdelijk toegang worden verleend via de smartphone. Een leverancier kan op die manier op veilige afstand goederen afleveren. Bewoners hoeven nooit meer thuis te blijven voor een pakketje dat op een onmogelijke tijd wordt bezorgd. Via de DINA Create kunnen ze de bezorger via de smartphone te woord staan en het pakketje eventueel bij de juiste buren laten bezorgen.

Beheer op afstand

Niet alleen de gebruikers kunnen genieten van de veiligheids -en gemaksvoordelen van de DINA Create. Ook voor de installatie en het beheer biedt de veelzijdige intercom grote voordelen. Dankzij de elektronische naamlabels en het eigen LCD-scherm per woning hoeft de beheerder nooit meer handmatig kostbare naamplaatjes te laten wijzigen. Dat kan allemaal op afstand via het online platform van Intratone. Een telefoontje of online melding van de bewoner of gebruiker is voldoende. Het naamplaatje kan realtime worden aangepast. Dat is niet alleen veel sneller en veiliger, maar ook een stuk goedkoper. De kosten voor het wijzigen van een ouderwets naamplaatje kunnen oplopen tot wel 40 euro per keer (6% mutaties per gebouw per jaar). Bij de DINA Create wordt eenmalig 80 euro in rekening gebracht, daarna kan het naamplaatje oneindig vaak worden aangepast.

INTRODUCTIE van de modulaire Intercom. Veilig, veelzijdig en mooi

De DINA Create is met veel oog voor detail ontwikkeld. Dat blijkt niet alleen uit de technische mogelijkheden, maar het zit ook in de manier waarop het systeem aansluit op de karakteristieken en de uitstraling van het pand en deze zelfs versterkt. Of het nou een klassiek gebouw is, modern of juist ergens daar tussenin. Door de draadloze interface is de moderne intercom overal makkelijk te installeren, zonder ingrijpende verbouwingen. Bovendien kent de DINA Create een vrijwel onbeperkt aantal ontwerpvarianten. Wil je een goudkleurige intercom, of toch liever zwart, antraciet of een andere kleur? Je stelt met gemak een eigen unieke intercom samen. Bepaal de kleur, de positie (staand of liggend), het aantal digitale displays met belknop en toegang via code of tag. In totaal zijn er maar liefst 7.452 ontwerpvarianten mogelijk. Zo maakt de DINA Create het verschil tussen iets goeds en iets geweldigs. Ze geeft “YOUR FINISHING TOUCH” aan elk gebouw.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees meer over: Corona veilige intercom

Installatie en Bouw Nederland partners

48100 001 3 4 kopierennaamloos 3 kopieren 1