Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Prefab installeren voor de woningbouw: Inpluggen. Monteren. Klaar!
In slechts enkele uren kan een volledige ruimte geïnstalleerd worden.

Prefab installeren voor de woningbouw: Inpluggen. Monteren. Klaar!

Binnen de installatietechniek worden de regels steeds strenger en de kwaliteitseisen steeds hoger. En omdat vakbekwame mensen schaars zijn, komt het erop neer dat je steeds meer moet doen, in steeds minder tijd. Installeren 2.0 biedt hierbij de oplossing!

Alle stekerbare producten worden per verdieping of eenheid afgeleverd op de afgesproken locatie en tijd.

Het installatiegemak van prefab

“Installeren 2.0 is een uniek en innovatief concept”, aldus Freek van Poederooijen, productmanager bij Attema. “Door het uiterst complete assortiment installeer je 100% stekerbaar: van groepenkast tot schakelmateriaal. Alle producten worden volgens jouw wensen in elkaar gezet en getest. Volledig prefab dus. Vervolgens wordt alles desgewenst per verdieping of eenheid afgeleverd op de afgesproken locatie en tijd. Inpluggen. Monteren. Klaar! Hierdoor werk je drie keer sneller dan bij traditioneel installeren. En bovendien verminder je je faalkosten met 90%.”

Gegarandeerd een gunstig resultaat 

Installeren 2.0 is echt een kwestie van plug-and-play installeren. Bij de elektrotechnische groothandel vind je namelijk een uiterst compleet assortiment 100% stekerbare producten van Installeren 2.0: contactdozen, schakelaars, dimmers, perilex, koppelsnoeren, centraaldozen, kabeldozen en Click-mate NXT groepenkasten. En dat betekent winst voor jou. Met de prefab installatie-oplossing van Installeren 2.0 installeer je een volledig appartement in slechts enkele uren. Van Poederooijen: “Het is dan ook een slimme en snelle oplossing voor zowel nieuwbouw als transformaties naar woningen, appartementen en hotels. Hiermee ben je ondanks de hogere materiaalkosten verzekerd van een gunstig resultaat!”

Herbruikbaar en duurzaam

“De producten van Installeren 2.0 zijn onderhoudsvrij en voldoen natuurlijk aan de normen en wetgeving”, vertelt Van Poederooijen. “Je hebt bovendien garantie op de werking van de totale installatie. Daarnaast zijn alle installatieproducten van Installeren 2.0 ook herbruikbaar. Zo beperk je de kosten en afvalstromen en draag je actief bij aan een circulaire economie. Dat is installeren volgens Attema.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.