Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Pompen toegevoegd aan de Trimble MEP Apps serie

Pompen toegevoegd aan de Trimble MEP Apps serie

Pompen, Afsluiters en Leidingsystemen voor een naadloze MEP-workflow

MEPcontent, onderdeel van Trimble, lanceert een nieuwe App om fabrikant specifieke pompen in Revit projecten te plaatsen. Installateurs en andere MEP specialisten over de gehele wereld kunnen hierdoor tijd besparen en werken met gedetailleerde producten van hoge kwaliteit op basis van de data verstrekt door fabrikanten.

De Product Line Placer for Pumps App voor Revit geeft MEP engineers wereldwijd de mogelijkheid om eenvoudig pompen te plaatsen van diverse fabrikanten.

Bespaar tijd door het zoeken van pompen op diverse criteria of door het filteren op basis van technische eigenschappen. Vind zo de pomp in enkele seconden die voldoet aan uw vereisten.

Bovendien biedt de App toegang tot 100% betrouwbare, fabrikant-specifieke Revit Pomp Families, gelokaliseerd en up-to-date. Alles rechtstreeks vanuit uw projectomgeving.

Download de App, installeer deze op uw pc en ervaar zelf hoe handig het is wanneer u werkt aan W-projecten in Revit.

4 bekende fabrikanten, 30+ product lines inclusief dubbelpompen

KSB, Biral, Grundfos en Wilo zijn allemaal aanwezig in deze plugin

De MEPcontent Product Line Placer for Pumps voor Revit plugin kan een week gratis worden geprobeerd via store.mepcontent.com. De Applicatie heeft gelokaliseerde content for Nederland, België, Italië, Frankrijk, Duitsland en de UK en kan ook worden gebruikt in alle andere landen. Ondersteunde talen voor deze plugin zijn: English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Romana en Nederlands.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.