Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Phoenix Contact introduceert vernieuwd opleidingsplatform

Phoenix Contact introduceert vernieuwd opleidingsplatform

Met een razend tempo ontstaan er nieuwe ontwikkelingen op het gebied van industriële automatiseringstechniek en connectiviteit: de vierde industriële revolutie. Dit heeft impact op alle systemen waarmee technische vakmensen dagelijks te maken hebben. Het vraagt om continue investering in kennis. Daarom introduceert Phoenix Contact het nieuwe opleidingsplatform Phoenix Contact Academy.

Aansluiten op professionals

De Phoenix Contact Academy is een leeromgeving waar kennis over elektrotechniek, industriële automatiseringstechniek en connectiviteit wordt aangeboden via e-learnings, webinars, praktijkgerichte seminars en workshops. Phoenix Contact zet zijn kennis en ervaring als wereldwijd marktleider op het gebied van industriële aansluittechniek en automatisering volledig in op dit kennisplatform. Het doel is om vakmensen te enthousiasmeren, te ontwikkelen, up-to-date te houden en op te leiden. Deels vanuit theorie, deels vanuit de praktijk.

Aansluiten op de toekomst

Als familiebedrijf let Phoenix Contact scherp op het verantwoord vormgeven van de toekomst. Dit gebeurt onder andere door industriële vakkennis te delen met bedrijven en scholen. De producten en direct toepasbare kennis die daaruit voortvloeien, helpen andere bedrijven om te innoveren, efficiënt te werken en veilige machines en installaties te realiseren.

Aansluiten bij het netwerk

Voor technische professionals is contact met vakgenoten bijzonder waardevol. Met gelijkgestemden praten over uitdagingen en kansen in het vak levert vaak mooie inzichten op. Daarom is de Phoenix Contact Academy niet alleen een kennisplatform maar ook een netwerkplatform. Het hele jaar door organiseert Phoenix Contact inspirerende en verzorgde bijeenkomsten in een van hun technologie- en trainingscentra of incompany.

www.phoenixcontactacademy.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.