Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Out of the toolbox denken
De tassen van CLC Work Gear zijn zeer geschikt voor gebruik op moeilijk bereikbare plaatsen.

Out of the toolbox denken

Duurzame, efficiënte en premium gereedschappen

Werkkleding, innovatieve gereedschappen en lichtgewicht opbergsystemen om ze te vervoeren: de Hultaforsgroup biedt een scala aan premium merken die het werk van de vakman gemakkelijker maken. Zo ook Hultafors Tools en CLC Work Gear.

Een stukje geschiedenis

Hultafors ontstond in 1883 in Zweden, toen de jonge ingenieur Karl-Hilmer Johansson Kollén een meetinstrument uitvond dat in Zweden de overgang naar het metrische systeem zou vergemakkelijken. De duimstok was geboren. Hultafors ontwikkelt dus al bijna 140 jaar gereedschappen. De producten worden in eigen beheer ontwikkeld, ontworpen en geproduceerd, in samenspraak met de vakman. Die geeft aan waar hij behoefte aan heeft, test de materialen en vertelt wat zijn bevindingen zijn. En juist dit luisterend oor maakt de merken zo innovatief.

De gereedschappen en tassen zijn duurzaam, robuust en van bijzonder goede kwaliteit.

Hultafors handgereedschap

Nu nog steeds wordt er handgereedschap ontworpen voor de veeleisende vakman onder het merk Hultafors. Dit merk is nog even innovatief als vroeger, vertelt Sander van Tiggelen, Regional Sales Manager Hardware. “Ons assortiment is heel breed, van waterpas tot verspanende artikelen. Ons doel is om producten aan te bieden waarnaar echt gevraagd wordt vanuit de markt. Bijvoorbeeld een afbreekmes voor links- en rechtshandigen, want die was er nog niet. Daarmee kun je ook kit afstrijken of een blik openen, dankzij een stalen vinnetje aan de achterzijde en een winkelhaak die je kunt dichtklappen. Of een class 1 rolmaat volledig van RVS, die niet van binnenuit gaat roesten als je deze in natte of vuile omstandigheden gebruikt.” Het zijn kleine innovaties die voor grote veranderingen zorgen. Omdat Hultafors volledig achter haar eigen product staat en overtuigd is van de kwaliteit en duurzaamheid, geeft ze een levenslange garantie op de gereedschappen.

CLC Work Gear

Al dat gereedschap moet natuurlijk op een praktische manier vervoerd worden, zelfs als je op moeilijk bereikbare plaatsen aan het werk bent. Hier is dan ook veelvuldig rekening mee gehouden bij het ontwerp. CLC Work Gear richt zich al meer dan veertig jaar op gereedschapsdragers en tassen. Dat varieert van een gereedschapsgordel tot aan tassen en open dragers. Allemaal lichtgewicht, maar van een zware kwaliteit en innovatief. “Er is steeds meer vraag naar lichtgewicht opbergsystemen. Installateurs willen zoveel mogelijk meenemen in een zo praktisch mogelijke tas. Ze komen op moeilijk bereikbare plekken, zoals windmolenparken en solardaken. Daar zijn wij op ingesprongen”, aldus Van Tiggelen. “Zo hebben wij tassen die voorzien zijn van verlichting en oplaadmogelijkheden voor de telefoon, laptop of tablet. En tassen die heel praktisch zijn ingericht met extra veel ruimte. Ook met het vervoer van scherpe materialen is rekening gehouden, omdat de tassen zo lang mogelijk mee moeten gaan. Overigens heeft CLC Work Gear voor iedere branche wel een geschikte tas, voor de gehele bouwsector.”

De producten zijn verkrijgbaar bij de betere vakhandel. Op de website van de Hultaforsgroup zie je welke dealers er zijn.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.