Prégy AIR
00:38
11-10-2017

Uw oplossing voor het verbeteren van de binnenluchtkwaliteit

Siniat lanceert Prégy AIR, een gipsplaat die de kwaliteit van de binnenlucht verbetert dankzij haar speciale gipskern.

Intussen is iedereen wel overtuigd van het belang van een goede luchtkwaliteit maar het overgrote deel van de studies, acties en communicatie in de pers gaat over buitenluchtkwaliteit. Nochtans spenderen we 90 à 95% van onze tijd binnenshuis. Een goede binnenluchtkwaliteit is daarom belangrijk voor de gezondheid van de bevolking. Voornamelijk voor kwetsbare groepen zoals baby’s, kinderen en ouderen is het zeer belangrijk om lucht in te ademen die slechts lage concentraties van polluenten bevat.

Siniat heeft hiervoor een oplossing: Prégy AIR heeft een gipskern die tot 70% van de formaldehydeconcentratie in de binnenlucht absorbeert en transformeert tot inerte componenten die niet meer worden afgegeven. Formaldehyde is een organische stof die voorkomt in het binnenmilieu en terug gevonden kan worden in onder andere meubels en bouwproducten uit hout, isolatiematerialen, verven, behangpapier, lijmen, reinigingsproducten,…

Door de absorptie van formaldehyde door Prégy AIR, wordt de concentratie in de binnenlucht verlaagd.

Prégy AIR kan worden toegepast in scheidingswanden, voorzetwanden en plafonds in ruimtes waar u lange tijd verblijft zoals leefruimtes, slaapkamers, bureau’s, klaslokalen, kinderopvang, ziekenhuizen, rusthuizen,….

Prégy AIR

Prégy AIRPrégy AIR

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Installatie en Bouw Nederland partners

TCB TECEflexInstallatietechnieken