Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Op zoek naar een jonge en enthousiaste vloerverwarmingsmonteur?
Vloerverwarming op draadstaalnetten.

Op zoek naar een jonge en enthousiaste vloerverwarmingsmonteur?

Met zijn bedrijf Spliethof Vloerverwarming wil hij niet alleen particuliere woningbezitters en bedrijven maar ook installateurs maximaal van dienst zijn.

“Dankzij mijn jarenlange ervaring in de vloerverwarmingsbranche kan ik elk vloerverwarmingsproject vakkundig uitvoeren: van grondgebonden woningen tot appartementen, kantoorgebouwen, bedrijfshallen en winkels, van nieuwbouw tot renovatie en van groot tot klein”, vertelt Jeroen Spliethof, die afgelopen april met zijn eigen bedrijf startte. “Twee jaar geleden ben ik begonnen met een hbo-studie Vastgoed en Makelaardij, maar al gauw merkte ik dat ik liever met mijn handen werk. De vloerverwarmingsbranche bleef trekken en omdat ik weet wat ik hierin kan betekenen, heb ik besloten om hiervan mijn business te maken. Het afgelopen jaar heb ik al diverse mooie projecten mogen realiseren, waaronder een appartementencomplex in Bussum, diverse grondgebonden woningen verspreid door het land én een kantoorpand in Harderwijk.”

Hoogwaardige montage, persoonlijke service

Van het tackeren van vloerverwarmingsbuizen op Tempex isolatieplaten, het binden op draadstaalnetten en het monteren op noppenplaten tot en met het frezen van sleuven in de dekvloer: elke klus wordt door Jeroen Spliethof tot een goed einde gebracht, tegen een aantrekkelijke prijs. “Bij Spliethof Vloerverwarming zijn klanten verzekerd van een hoogwaardige montage én een persoonlijke en hoge service”, vertelt hij. “Ik kom mijn afspraken na en ben zeer flexibel; doorwerken in de avonduren en weekenden is geen enkel probleem. En hoewel ik ZZP’er ben, beschik ik over een netwerk van monteurs die mij in grote(re) projecten kunnen ondersteunen. Mijn ambitie is om zowel dit netwerk als mijn eigen bedrijf de komende jaren verder uit te bouwen, zodat ik straks niet alleen meer vloerverwarmingssystemen aanleg, maar ook als projectleider de monteurs ter plaatse kan ondersteunen. Bouwen aan de toekomst, dat ben ik van plan. Bouw jij mee?”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.