Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Ontvang een gratis try-out pakket starQuick®

Ontvang een gratis try-out pakket starQuick®

Eenvoudig en snel een buis bevestigen? Het uitgebreide starQuick® assortiment biedt met verschillende kunststof beugels en vele innovatieve accessoires een gemakkelijke, betrouwbare en tijdbesparende installatie. Met starQuick® ben je verzekerd van een doeltreffende montageoplossing voor elke toepassing! Zelf uitproberen? Vraag nu gratis een samplepakket aan!

starQuick®: Snelle en gemakkelijke montage!

De starQuick® beugel van Walraven staat garant voor een betrouwbare en tijdbesparende buisbevestiging. De buis wordt volledig omsloten door de kunststof beugel, wat een garantie is voor een veilige bevestiging in alle omstandigheden. Door de buis slechts met lichte druk in de starQuick® beugel te drukken, klemmen de twee beugelhelften om de buis en sluit de beugel; hierdoor is gereedschap niet nodig.

Bevestiging van twee of meer buizen

De starQuick® beugels zijn verkrijgbaar voor alle buissoorten in Ø 10–65 mm en toepasbaar voor sanitaire en verwarmingsinstallaties. Doordat de producten UL 1565 gecertificeerd zijn, mogen starQuick® beugels tevens gebruikt worden voor bevestiging van elektrokabels en elektrobuizen.

starQuick® biedt de mogelijkheid voor het bevestigen van meerdere parallel lopende buizen. Door de unieke profilering kunnen meerdere beugels eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Handig om zonder boren aan een gemonteerde beugel nóg een buis of kabel te bevestigen.

walraven bis starquick toepassing 2 kopieren

Uitgekiende range producten

De range van starQuick® omvat, naast deze handige beugel, innovatieve accessoires om het systeem compleet te maken. Denk hierbij aan inslagschroeven en duowandplaten voor directe bevestiging aan wand of plafond en rail(adapters) waarop de beugels in een handomdraai gemonteerd kunnen worden. Daarnaast zijn er draadstangadapters waarmee beugels eenvoudig op een draadstang aangebracht kunnen worden.

Kortom, starQuick® is het veelzijdige montagesysteem voor een makkelijke, betrouwbare en tijdbesparende installatie. Het biedt voor elke toepassing doeltreffende montageoplossingen!

Zelf uitproberen? Vraag nu gratis een samplepakket aan!

https://www.walraven.com/nl/gratis-starquick-informatiepakket/

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.