ubbink
01:24
04-02-2019

Onthulling Ubbink innovaties tijdens de BouwBeurs 2019!

Tijdens de BouwBeurs van 4 t/m 8 februari onthult Ubbink in hal 11, stand C040 een deel van haar innovaties:

DakWijs
DakWijs is een unieke calculatiemodule waarmee u een compleet advies krijgt voor het hellende dak met pannenafwerking. Het DakWijs advies draagt bij aan een optimale bescherming en langere levensduur van het dak en zorgt voor een gezonder binnenklimaat.

Dakwijs

De aanvrager ontvangt, naast de materiaalstaat en offerte voor de Ubbink oplossingen, óók de materiaalstaat van de aanvullende niet-Ubbink dakproducten. DakWijs maakt deel uit van het Ubbink programma Dakconstructie en Bescherming: een breed assortiment oplossingen voor een optimale dakconstructie, waarvan een deel te bezichtigen is in onze stand op de BouwBeurs! Kiezen voor de beste dakoplossing was nog nooit zo tijdbesparend en compleet!

Decorio Luchtwarmtepompbehuizing 30°-55° (de slimme vogel op uw dak!)
Om fossiel energieverbruik te verminderen is de warmtepomp een populaire keuze. Met de nieuwe Decorio Luchtwarmtepompbehuizing 30°-55° plaatst u de warmtepomp als een schoorsteen op het dak, beschermt u de luchtwarmtepomp tegen alle weersinvloeden en zorgt u voor geluidsvermindering door de positionering. Door het moderne design wordt de leefbaarheid van uw wijk bovendien verhoogd. Met de Decorio kan de luchtwarmtepomp het dak op!Solar Bevestiging en Protectie
Ubbink heeft haar jarenlange ervaring als dakspecialist ingezet bij de ontwikkeling van een uniek programma bevestigings- en protectiesystemen, geschikt voor alle in de markt verkrijgbare zonnepanelen. Het programma Solar Bevestiging en Protectie bestaat uit bestaande en nieuwe Ubbink oplossingen. Nieuw zijn:

Ubbink Indakmontagesysteem: het verbeterde indakmontagesysteem voor zonnepanelen waardoor de panelen mooi tussen de dakpannen zijn bevestigd.

Solar PV/Thermisch Kabeldakdoorvoer pannendak: geschikt voor alle pannendaken en voor maximaal 2 thermische leidingen met een maximale diameter van 50 mm.

Solar Leidingdoorvoer universeel: deze universele leidingdoorvoer voor het hellende dak verzorgt de lucht- en waterdichte aansluiting voor en door het dakpakket. Door het universele design sluit deze doorvoer perfect aan bij de Ubbink In- en Opdakmontagesystemen en alle doorvoerpannen uit het Solar programma.

Solar PV/Thermisch Kabeldakdoorvoer plat dak: deze doorvoer, inclusief plakplaat, is geschikt om PV en thermische kabelbundels van zonne-energiesystemen door het platte dak heen te voeren.

Solar PV Vogelschroot Zonnepanelen: vogels en knaagdieren kunnen schade aan uw dak en zonnepanelen veroorzaken. Daarnaast is een goede ventilatie van zeer groot belang voor de werking en levensduur van uw zonnepanelen. Onze Solar PV Vogelschroot biedt u hier de oplossing!

Optimaal bevestigd en klaar voor de zon met Ubbink Solar Bevestiging en Protectie!

Introductie BouwBeurs

Deze innovaties introduceren wij tijdens de BouwBeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. U vindt ons van 4 t/m 8 februari in hal 11, stand C040.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees meer over: bouwbeurs , DakWijs , Onthulling , Ubbink

Installatie en Bouw Nederland partners

OTIBMulcol Datamanger