Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Ontdek de voordelen van uw eigen, unieke gegraveerde merkplaatjes

Ontdek de voordelen van uw eigen, unieke gegraveerde merkplaatjes

Om een optimale service en onderhoud van uw installaties mogelijk te maken, is een correcte documentatie met langdurige en duidelijke labels onontbeerlijk. DirectSigns BV is bedrijven hierbij graag van dienst. De labelspecialist levert gegraveerde merkplaatjes voor alle technische installaties. Van kunststof en RVS graveerplaatjes tot ABS-kunststof kabeltags, RVS kabelcoderingen, veiligheidsborden en stickers, in iedere gewenste afmeting, kleur en materiaal.

DirectSigns Foto 2 kopiërenVoorbeeld van gegraveerde kabellabels.

“Door op uw klimaatsystemen, elektrische installaties, IT-netwerk en andere technische installaties aan te geven waar bijvoorbeeld het leidingwerk naartoe gaat, welke vloeistoffen of gassen erin zitten, welke drukken en/of vermogens erop staan en welk onderhoud recent is uitgevoerd, hoeven servicepartijen de installatie niet steeds in kaart te brengen alvorens ze hun werkzaamheden kunnen uitvoeren”, vertelt Lasse Rijns Tjälldén, operations manager Nederland bij DirectSigns. “Hierdoor kan flink bespaard worden op de onderhoudstijd en -kosten.” Naast kantoorgebouwen bieden de merkplaatjes uitkomst voor Verenigingen van Eigenaren en woningcorporaties, die minder kosten hoeven door te berekenen aan hun bewoners. “De investering die voor het bestellen en monteren van de plaatjes gedaan moet worden, verdient zich binnen zeer korte tijd terug.”

DirectSigns Foto 3 kopiërenHet graveerproces in beeld.

Eenvoudig ontwerpen en bestellen
Om installateurs te ondersteunen bij het ontwerp en de bestelling van de labels biedt DirectSigns twee lay-outprogramma’s aan. “Via SignStudio (SSO) kunnen installateurs eenvoudige kunststof en metalen labels en kabelcoderingen met tekst en codes ontwerpen en bestellen”, vertelt Rijns

Tjälldén. “De editor is snel en simpel. Hebben installateurs toch nog vragen, dan kunnen zij terecht bij onze servicedesk of onze tutorial op YouTube bekijken, waarin een korte demonstratie van de webtool wordt gegeven.” Voor installateurs die meer opmaakvrijheid wensen, heeft het moederbedrijf van DirectSigns in Zweden SignStudio doorontwikkeld naar SignStudio Advanced (SSA). Deze editor biedt meer opties en is geschikt voor typeplaatjes, kenplaten en signalering van installaties. “Naast teksten en codes kunnen installateurs met SignStudio Advanced ook logo’s, afbeeldingen, tabellen en CE-keurmerken aan de labels toevoegen”, vertelt Rijns Tjälldén. “Met sjablonen zijn bovendien snel waarschuwingsplaten en wegwijsborden te maken, in iedere gewenste afmeting. En ook de integratie van QR- en streepjescodes is mogelijk, die in SignStudio Advanced (SSA) eenvoudig kunnen worden gegenereerd.”

Voor hun merkplaatsjes hebben installateurs keuze uit een keur aan materialen. Van kunststof en RVS graveerplaatjes tot bedrukt aluminium (4 graveerkleuren), geanodiseerd aluminium (4 graveerkleuren) en stickers. “Daarbij bieden wij de garantie dat producten die voor 18:00 uur besteld zijn, de volgende werkdag al geleverd worden.” Voor vierkleurenprintproducten wordt een levertijd van 48 uur aangehouden.

DirectSigns Foto 4 kopiërenSublimeren van aluminium merkplaatjes.

Gratis account
Installateurs kunnen op de website van DirectSigns eenvoudig en kosteloos een account aanmaken. “Vervolgens kunnen zij al hun ontwerpen eenvoudig opslaan, inzien en wijzigen”, aldus Rijns Tjälldén. “Dit is niet alleen ideaal bij nabestellingen, maar ook als ontwerpen nog geaccordeerd moeten worden.” Kijk voor meer informatie op www.directsigns.nl.

Tekst Lieke van Zuilekom    |    Beeld DirectSigns
Uitgelichte afbeelding: 
DirectSigns levert gegraveerde merkplaatjes voor alle technische installaties. Van kunststof en RVS graveerplaatjes tot ABS-kunststof kabeltags, RVS kabelcoderingen, veiligheidsborden en stickers, in iedere gewenste afmeting, kleur en materiaal.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.