Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Ontdek de Orcon MVS-15

Ontdek de Orcon MVS-15

Zorg op energiezuinige wijze voor een gezond binnenklimaat met de MVS-15 met gelijkstroommotor van Orcon. Dit stille toestel verbruikt tot wel 80% minder energie dan een ouder ventilatiesysteem met wisselstroommotor, hiermee bespaar je al snel tientallen euro’s per jaar.

Van wisselstroommotor naar gelijkstroommotor

Met de MVS-15 met gelijkstroommotor van Orcon bespaar je tot wel €100,- per jaar aan energiekosten in vergelijking met een ouder ventilatiesysteem met wisselstroommotor. Door nu je oude ventilatiesysteem te vervangen, bespaar je direct en verdien je de investering al binnen twee jaar terug.

Orcon MVS-15

De MVS-15 van Orcon is geschikt voor vrijwel elke woning. De toestellen zijn erg gebruiksvriendelijk, zeer gemakkelijk te installeren, en onderhoudsarm. Daarnaast kun je de MVS-15 eenvoudig uit breiden met bedieningen en CO₂-sensoren. Deze zorgen doormiddel van vraagsturing voor meer comfort, een hoger energielabel én nog minder energieverbruik.

De 4 voordelen van een Orcon MVS-15

  • Direct besparing op de energierekening
  • Eenvoudig uit te breiden met sensoren voor een hoger energielabel
  • Snel te installeren tegen een scherpe prijs
  • Zeer eenvoudige verduurzamingstap

Voorbeeldberekening besparing

VentilatiesysteemGemiddeld vebruik per jaarGemiddelde kosten per jaar
Oud mechanisch ventilatiesysteem met wisselstroommotor310 kWh€124,-
MVS-15 met gelijkstroommotor59 kWh€24,-
Besparing per jaar€100,-


Disclaimer: De besparing met prijzen boven het prijsplafond wordt hoger. Bovenstaande voorbeeldberekening is indicatief, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Hét vervangingstoestel van Orcon; de MVS-15RHP

Voor renovatieprojecten waar geen randaardestekker toegepast kan worden biedt Orcon de MVS-15RHP. Dit nieuwe type heeft géén afstandsbediening nodig en wordt standaard geleverd met ingebouwde vochtsensor en perilex stekker.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.