Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Dankzij de in de armatuurafdekking geïntegreerde LED-module is er geen ESD-risico. Dit is ideaal voor toepassingen in bijvoorbeeld parkeergarages, industriële en opslagfaciliteiten en werkplaatsen.

Noviteiten in de verlichtingsmarkt. Efficiënt, duurzaam en geschikt voor veeleisende toepassingen

Verlichtingsproducent LEDVANCE ontwikkelt haar producten continu, op basis van de wensen in de markt én met oog voor veiligheid en efficiëntie. Dit heeft recent bijvoorbeeld geleid tot de introductie van een nieuwe generatie High Bay armaturen en een nieuwe vochtbestendige sensorarmatuur.

Nieuwe generatie High Bay armaturen

Voor een heldere, effectieve verlichting van grote hallen biedt LEDVANCE sinds jaar en dag de High Bay Performance armaturenrange, met een uitstekend lichtrendement en energie-efficiëntie evenals uitstekende anti-verblindingseigenschappen. Recent is een nieuwe generatie High Bay armaturen gelanceerd: High Bay Gen 4. Deze nieuwe generatie LEDVANCE High Bay Performance armaturen is dé efficiënte vervanger voor de bekende 250W/400W HID High Bay armaturen. De serie realiseert eenvoudig een energiebesparing tot 60% in vergelijking met armaturen op basis van traditionele verlichtingstechnologie.

Verbeterde lichtopbrengst en UGR

High Bay Gen 4 staat voor armaturen met een verbeterde lichtopbrengst tot 150 lumen/Watt en een lichtstroom tot 30.000 lumen. In vergelijking met de vorige generaties is bovendien de UGR-waarde verbeterd tot UGR ≤ 22 in combinatie met reflector of refractor. Ook nieuw in deze generatie is de sensorversie met corridorfunctie. Met de afstandsbediening, die als separate accessoire beschikbaar is, zijn geavanceerde instellingen mogelijk.

LEDVANCE High Bay Gen 4 is geschikt voor veeleisende toepassingen. De serie is beschikbaar in 4.000 Kelvin en 6.500 Kelvin en biedt verschillende lichtstromen en twee uitstralingshoeken (70° en 110°) voor montagehoogten van 6 tot 14 meter. Dankzij de IP65-classificatie is de High Bay speciaal beschermd tegen stof en geschikt voor uiteenlopende toepassingen in tal van industriële omgevingen. Op de armaturen wordt een garantie van 5 jaar geboden.

Nieuw: Damp Proof Gen 2 Sensor

Gloednieuw in het assortiment van LEDVANCE is ook de Damp Proof Gen 2 Sensor. Deze vochtbestendige sensorarmatuur is uitgerust met een instelbare hoogfrequente sensor voor daglicht- en bewegingsdetectie. De Damp Proof Gen 2 Sensor heeft bovendien een hoge efficiëntie tot 139 lumen/Watt en is daardoor bij uitstek geschikt voor toepassingen waar een hoge lichtstroom vereist is. Dankzij de Master-Slave en Master-Master functionaliteit is installatie van meerdere sensorgeschakelde armaturen mogelijk.

De Damp Proof Gen 2 Sensor wordt verder gekenmerkt door een beschermingsgraad IP65, een eenvoudige installatie zonder gereedschap, drie verschillende wattages (32W, 46W, 58W), lage flikkering (<10%) en een ENEC-keurmerk. Dankzij de in de armatuurafdekking geïntegreerde LED-module is er geen ESD-risico. Dit is ideaal voor toepassingen in bijvoorbeeld parkeergarages, industriële en opslagfaciliteiten 

en werkplaatsen. De LEDVANCE Damp Proof Gen 2 Sensor wordt standaard geleverd inclusief montagebeugels, antidiefstalbeveiliging, driehoek, twee kabelwartels en twee kunststof kabeldoorvoeren. De sensorarmatuur heeft een levensduur van 70.000 uur (L70@ 25°C). Op het product wordt vijf jaar garantie geboden.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.