Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Noon & Dock: nieuwe premium badkameraccessoirecollecties van Tiger

Noon & Dock: nieuwe premium badkameraccessoirecollecties van Tiger

Keuze in verschillende afwerkingen en rozetstijl

Het Nederlandse sanitairmerk Tiger brengt twee nieuwe premium collecties badkameraccessoires op de markt: Noon en Dock. Zonder concessies worden design, kwaliteit en functionaliteit gecombineerd in deze luxe accessoireseries. Een rond rozet is kenmerkend voor Noon, waar een vierkant rozet karakteristiek is voor de serie Dock. Hoogwaardige materialen en slimme details zorgen voor gebruiksgemak. Zo zijn de series eenvoudig te monteren middels het gepatenteerde lijmsysteem TigerFix. Noon en Dock zijn beide verkrijgbaar in chroom en geborsteld RVS. Aanvullend is Noon ook in trendy matzwart verkrijgbaar.

Door de krachtige uitstraling van Noon en Dock sluiten deze series naadloos aan bij de inrichting van de moderne badkamer en het toilet. Beide series vallen op door een combinatie van scherpe lijnen met vriendelijke vormen en zachte delen. Door de diversiteit in afwerking en rozetstijl is er volop keuze en is de juiste accessoire voor jouw specifieke stijl snel gevonden.

Uitgebreid assortiment

Noon en Dock bieden een compleet productaanbod voor de badkamer en het toilet, zoals een toiletrolhouder met of zonder klep, een reserverolhouder, een zelfklevend haakje, een grote haak, een toiletborstelhouder, een grote en een kleine zeepdispenser, een basket, een hoekbasket, een handdoekhouder 2-arms en een dubbele handdoekhouder. De zeepdispenser en de toiletborstelhouder zijn ook beschikbaar in een vrijstaande versie.

Eenvoudige montage

Alle wandgemonteerde accessoires kunnen bevestigd worden met TigerFix 1. Op iedere gladde, harde achtergrond bevestig je met dit lijmsysteem eenvoudig de toiletrolhouder, zeeppomp of handdoekhaak. Geen gedoe meer met boren en dus geen gaten meer in de muur. Met het TigerFix lijmsysteem zijn de accessoires op een later tijdstip weer heel eenvoudig, zonder vlekken of beschadigingen, te verwijderen. Handig voor als je ze wilt vervangen of mee wilt nemen naar een nieuwe woning.

Hoge kwaliteit

Noon en Dock zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en slimme details. Deze zorgen voor een hoog gebruiksgemak. Vanwege het duurzame karakter van deze premium series is de garantie maar liefst 15 jaar.

Meer informatie over Tiger en haar collecties is te vinden op: www.tiger.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.