Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nobel K-Serie keukenbrand blussysteem

Nobel K-Serie keukenbrand blussysteem

Nobel K-serie Keukenbrand blussysteem voor restaurant & horeca. Nobel K-serie automatische keukenbrand blussystemen zijn de waakhonden in talloze Europese grootkeukens en professionele keukens. Grootkeuken blussystemen van Nobel zijn de onoverwinnelijke tegenstander van keukenbrand in uw professionele keuken. Ook onder de moeilijkste omstandigheden werkt het systeem effectief en geeft een minimale gevolgschade.

Keukenbrand voorkomen

Wij bieden u de mogelijkheid voor een volledige bescherming tegen keukenbrand in bakdampafzuigingen en afzuigkappen voor iedere locatie en op elk gebied van voedselbereiding. Een belangrijk pluspunt is de unieke bescherming en brandbeveiliging van het vetkanaal. Deze serie blussystemen is geheel elektronisch bewaakt en heeft GEEN BEWEGENDE MECHANISCHE DELEN. Direct ingebouwd bij nieuwe afzuigkappen, maar ook naderhand in te bouwen door onze eigen installatieteams.

Wij zijn er van overtuigd dat het Nobel grootkeuken blussysteem momenteel het beste is dat er verkrijgbaar is

Daarom kiezen de grote namen als Spirit Group, Nando´s, Jamie Oliver, KFC, FEBO, HMS Host Nederland en Holiday Inn voor blusapparatuur in hun keukens van de Nobel Fire Systems K-Serie. Ook de Britse verzekeringsgroep, Allianz, heeft voor Nobel Fire Systems gekozen als ´Preferred Systems Provider´

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.