Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Niko Intense matzwarte afwerking

Niko Intense matzwarte afwerking

Intense matt black

Mat zwart is al jaren een veel toegepaste en tijdloze kleur voor schakelmateriaal.

Niko Intense matt black is het type afdekplaat dat wordt gekenmerkt door een diepzwarte kleur en een stijlvolle matte textuur, gekenmerkt door strakke vorm en zachte belijning.

Voor ieders budget

Niko Intense matt black is dé serie die uitermate geschikt is voor projecten waar budget een grotere rol speelt. Deze afdekplaten (kleur 130) kunnen worden gecombineerd met de afwerkingsets in de kleur 161.   

Eenvoudige montage

De Niko schakelaars en wandcontactdozen zijn van uitstekende kwaliteit. Ze zijn duurzaam, robuust en eenvoudig te installeren. De sokkels, inclusief centraalplaatjes of knoppen, kunnen gewoon gemonteerd worden, ook wanneer er bijvoorbeeld nog geschilderd moet worden. Dek de sokkels af met een schilder-beschermkapje en nadien hoeft alleen het afdekraampje nog maar geplaatst te worden. Deze kan eenvoudig op de sokkel geklikt worden zonder gereedschap.

Onbeperkt combineren

De afwerkingen van Niko zijn van een tijdloos design en duurzame materialen. Het assortiment bestaat uit 27 verschillende afdekplaten en 14 verschillende afwerkingsets. De kleuren van de Niko afdekplaten en functies kunnen gecombineerd worden zoals je dat zelf wilt. Kies één combinatie voor de hele woning, of wissel af per kamer.

Niko schakelmateriaal is verkrijgbaar bij jouw groothandel en in verschillende webshops.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.