Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuwe vestiging voor BRControls in Zwolle

Nieuwe vestiging voor BRControls in Zwolle

Begin mei 2020 zijn de vestigingen van BRControls Projects Zwolle en BRControls Products verhuisd naar een nieuwe locatie op de Branderweg in Zwolle. Terwijl de projectleiders, accountmanagers, service- en onderhoudstak, administratie, Research & Development en directie zijn geclusterd op de Branderweg 3, zijn de productie en logistiek ondergebracht op de Branderweg 1A.

Dankzij de nieuwe huisvesting kan nog efficiënter worden samengewerkt”, vertelt Specialist Gebouwbeheer & Prestatieborging Ivo Verbücheln. “De lijnen tussen onze projectafdeling en R&D zijn namelijk flink verkort. Grote kantoorruimtes met vaste en flexplekken stimuleren niet alleen de creativiteit van en samenwerking tussen onze medewerkers, maar bieden ook mogelijkheden om het Nieuwe Werken volgens de 1,5 meter-norm goed in te richten. Bovendien zijn er meer vergader- en stilteruimtes beschikbaar, waar medewerkers in alle rust kunnen vergaderen, overleggen, bellen of (flex)werken. Het nieuwe pand ligt zeer gunstig t.o.v. de uitvalswegen N331 en A28 en het openbaar vervoer, waardoor partners, klanten én stagiairs ons pand eenvoudig kunnen bereiken.”

de flexibel indeelbare brn20 ip ruimteregelingen kopieren

De flexibele, IP-gebaseerde BRN20-naregellijn maakt een optimale ruimteregeling mogelijk, met een maximaal werkcomfort én een gezond binnenklimaat als resultaat.

 

EIGEN HARD- EN SOFTWAREPRODUCTEN

De nieuwe vestiging is vanzelfsprekend voorzien van de innovatieve, gebouwgebonden en functionele hard- en softwareproducten van BRControls. “Alle klimaatinstallaties en verlichting kunnen eenvoudig per ruimte en/of zone worden ingesteld, bewaakt en beheerd, dankzij ons Smart Building concept”, vertelt Verbücheln. “Vanzelfsprekend is gekozen voor onze innovatieve BRT-35 multi-plafondsensoren, waarmee grootheden zoals ruimtetemperatuur, plafondtemperatuur, gevoelstemperatuur, luchtkwaliteit, relatieve luchtvochtigheid, aanwezigheid, licht­intensiteit, geluidsdruk én positiebepaling door één multisensor per ruimte/zone gemeten kunnen worden, op basis van een infrarood weerkaatsingsmethodiek. In plaats van sec de temperatuur naast de deur te meten, middelt de sensor continu de temperaturen van plafond, wanden, vloeren, meubilair én mensen in de ruimte. Tegelijkertijd worden relatieve vochtigheids-, CO2-, VOS- en lichtsterktemetingen uitgevoerd, op basis waarvan de ruimtes/zones automatisch worden geklimatiseerd en de verlichtingsarmaturen worden aangestuurd. Onze flexibele, IP-gebaseerde BRN20-naregellijn maakt een optimale ruimteregeling mogelijk, met een maximaal werkcomfort én een gezond binnenklimaat als resultaat.”

met de brt 35 multi plafondsensor biedt brcontrols een totaalco kopieren

Met de innovatieve BRT-35 multi-plafondsensor kunnen grootheden zoals ruimtetemperatuur, plafondtemperatuur, gevoelstemperatuur, luchtkwaliteit, relatieve luchtvochtigheid, aanwezigheid, licht­intensiteit, geluidsdruk én positiebepaling door één multisensor per ruimte/zone worden gemeten.

 

TOEKOMSTPLANNEN

Naar verwachting zal volgend jaar een volledige verdieping op de Branderweg 3 worden ingericht als Experience Center en showroom, vertelt Verbücheln. “In de test- en demoruimte van het Experience Center kunnen partners en (potentiële) klanten straks kennismaken met de nieuwste BRControls producten, terwijl zij in een nieuw trainings- en opleidingscentrum op dezelfde verdieping worden geschoold in de juiste montage en inregeling ervan.” Bovendien opende BRControls begin juni een nieuwe vestiging in Drachten. Onder andere vanwege het grote aantal projecten dat hier wordt uitgevoerd. “De nieuwe vestiging geeft ons de mogelijkheid om nog dichter op onze klanten te zitten en onze relaties nog verder te versterken. Accountmanager Albertus Boonstra is verantwoordelijk voor deze vestiging en zal voor klanten het eerste aanspreekpunt zijn.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.