Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuwe standaard in video-deurstations: Intuïtief, veilig en volledig op maat ontworpen

Nieuwe standaard in video-deurstations: Intuïtief, veilig en volledig op maat ontworpen

Met de multifunctionele Siedle Touch zet specialist in gebouwencommunicatie Siedle een nieuwe standaard in video-deurstations voor appartementengebouwen en multi-tenant kantoorgebouwen waar een optimale toegangscontrole en intuïtieve bediening door een veelvoud aan gebruikers perfect hand-in-hand moeten gaan.

“Onze ambitie was om de huidige en uitgebreide beltableaus, camera’s, deurluidsprekers en andere voorzieningen die nodig zijn om multi-tenant toegang te regelen, te comprimeren tot een systeem dat zich beperkt tot aanbellen op naam of nummer”, vertelt Maarten Coppoolse, manager Sales and Projects bij Siedle. “De Siedle Touch geeft hier uitstekend invulling aan. De interface van Siedle Touch is ontworpen voor maximaal 2.000 deelnemers en is taalneutraal en intuïtief te bedienen. Het bedienoppervlak is bovendien in hoge mate Individualiseerbaar. Zo kunnen de oproeptoetsen in diverse formaten en (functionele) indelingen worden weergegeven en met een afbeelding of bedrijfslogo worden benadrukt. En ook de informatievlakken laten zich eenvoudig met tekst en afbeelding of video individualiseren. Naar wens kan tevens het beginscherm (de ruststand) worden vormgegeven. Bijvoorbeeld met de voortdurende weergave van een verlicht huisnummer met adres dat, zodra een gebruiker nadert, automatisch omschakelt naar de vooraf bepaalde menudisplay. Een codeslot met een roterende cijferpositie garandeert een hoge toegangsveiligheid.”

siedle touch10 hinterbau stahl rechts rgb hi res kopieren

Het 10 inch scherm van Siedle Touch is verkrijgbaar in een staand (portret) en liggend (landschap) formaat.

 

Inbouw, opbouw of vrijstaand

Siedle Touch laat zich eenvoudig integreren in de deurstations van de designlijn Siedle Steel, maar ook vrije plaatsing in (vlies)gevel, deurpaneel of wand is mogelijk. “Gebruikers hebben in de basis keuze uit een geborsteld RVS of aluminium frontpaneel, waarbij het aluminium in diverse kleurvarianten verkrijgbaar is”, aldus Coppoolse. “Het geborsteld RVS kan bovendien worden voorzien van een duurzame PVD-kleurcoating in bijvoorbeeld zwart, messing, koper of titaan. Hierdoor gaat Siedle Touch naadloos op in zijn omgeving.”

Behalve het frontpaneel kan ook de achtergrond van Siedle Touch op maat worden afgewerkt. De achtergrondkleur is bijvoorbeeld zichtbaar bij de perforaties van de deurluidspreker.

Optimaal zicht van het ingangsbereik

Het 10 inch scherm van Siedle Touch is verkrijgbaar in een staand (portret) en liggend (landschap) formaat, aldus Coppoolse. “Het staande formaat is uitstekend geschikt voor smalle Siedle Steel-installaties en/of voor plekken waar aan de ingang weinig ruimte is. Indien gewenst kunnen monteurs de camera en deurluidspreker ook onafhankelijk van elkaar plaatsen, waardoor de camera steeds een optimaal zicht van het ingangsbereik kan opnemen.”

Hoge kwaliteit, ‘made in Germany’

Siedle Touch is ontworpen voor de Siedle In-Home-Bus en Siedle Access systemen. Het video-deurstation voldoet aan de hoogste beeld en spraak kwaliteitseisen en wordt geproduceerd, geassembleerd en gecontroleerd in de fabriek van Siedle in Duitsland. Naast beschermingsklasse IP65 (stofvrij en spuitwaterdicht) voldoet Siedle Touch aan IK-classificatie 08 (optimale weerstand tegen schokken van 5J (versterkt)). Dit betekent dat het video-deurstation slagvast is én optimaal beschermd is tegen vandalisme. De aantrekkelijke prijs maakt Siedle Touch bovendien interessant voor grote en kleine(re) projecten.       

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.