Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuwe showroom maakt totaalaanbod inzichtelijk 
In de showroom worden van elke businessunit producten getoond.

Nieuwe showroom maakt totaalaanbod inzichtelijk 

Van begin tot eind in goede handen

Dankzij de samenvoeging met GEWISS gaan voor Performance iN Lighting nieuwe deuren open. Het bedrijf specialiseert zich nog steeds in verlichting, maar kan nu echte totaaloplossingen bieden voor haar projecten. Tijdens de opening van de nieuwe showroom kregen bezoekers een voorproefje van het aanbod van Performance iN Lighting | Powered by GEWISS.

“Deze nieuwe samenwerking markeert een nieuw hoofdstuk vol innovatie en groei in de internationale markt”, zegt Marketing Manager Saad Jabri enthousiast. “Onze propositie is breder geworden met een sterke focus op verlichting en mogelijkheden voor verschillende aanvullende oplossingen zoals energievoorziening, installatie en slimme besturingssystemen.”

De focus verschuift dus van het verlichtingsspecialisme naar het aanbieden van totaaloplossingen voor projecten. Ook het aanbod van verlichting is echter uitgebreid met de overname. Performance iN Lighting blijft als merknaam bestaan en krijgt er verlichting bij voor de sectoren logistiek en hospitality. “Deze high-end armaturen zijn met name geschikt voor de projectmarkt. Bovendien kunnen wij nu naast de verlichting ook de installatiematerialen en componenten aanbieden voor beveiliging, schakelen en sturen. Bij ons is men dus van begin tot eind in goede handen.”

Natuurlijk konden ook de armaturen bewonderd worden.

Alle businessunits getoond

Een totaaloplossing is mogelijk omdat Performance iN Lighting Nederland nu tevens de vier andere businessunits van GEWISS aanbiedt. Dat zijn energie (schakelen en beveiligen), installatietechniek, gebouwautomatisering en e-mobility. Het bedrijf vertelde dit verhaal op 29 februari tijdens de opening van de nieuwe showroom. “We waren blij met de opkomst, want we hebben een groot aantal enthousiaste klanten en partners mogen verwelkomen. In onze showroom hebben we van elke businessunit producten getoond, zoals laadpalen, onze verdelers en nieuwe stadionverlichting.” Een uniek product is volgens Jabri de Restart Autotest. “Deze module test het systeem als er sprake is geweest van kortsluiting. Daarna kan hij het elektrische circuit automatisch weer inschakelen. Ook test deze module periodiek het systeem zonder de elektriciteitsvoorziening te onderbreken.”

Goede gesprekken in de nieuwe showroom.

Het Performance iN Lighting aanbod van armaturen blijft groeien en ontwikkelen. Zo is de FLEXILED serie verder uitgebreid, waar nu ook ronde armaturen voor beschikbaar zijn. Op de vakbeurs Light + Building toonde Performance iN Lighting | Powered by GEWISS een ander innovatief armatuur, de GROOVE 21. “Dit is een grond-inbouw verlichtingssysteem, perfect voor accentverlichting van paden of het creëren van decoratieve lichtbeelden in landschappen. Met dit verlichtingssysteem kunnen architecten en ontwerpers hun creativiteit de vrije loop laten. GROOVE 21 is beschikbaar in verschillende lengtes, vormen, verlichtingstechnologieën en besturingsopties en kan in een mum van tijd geconfigureerd worden met ons bekroonde verlichting planning hulpmiddel: LIGHT-PERFORMER.”

Vanaf nu zijn architecten en hun lichtplanners welkom om de verschillende producten en laatste modellen in de showroom te ontdekken. “Hier kunnen we ook demonstraties geven en voorzien we bezoekers graag van advies.”      

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.