Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuwe serie vermogensschakelaars en -automaten (MCCB)

Nieuwe serie vermogensschakelaars en -automaten (MCCB)

De nieuwe serie combineert betrouwbare beveiliging tegen overbelasting en kortsluiting met uitgebreide geïntegreerde energiebewaking. Het brede aanbod bestaat uit 3 compacte frame-maten van 25 tot 630 A in 3- en 4-polige uitvoering en met kortsluitwaarden tot wel 110 kA.

De serie vermogensautomaten is uitgerust met een thermisch-magnetische, magnetische of elektronische trip-unit met veelzijdige instellingsmogelijkheden. Dat er is nagedacht over installatiegemak vind je terug in onder meer de kwartslag-schroeven, de zichtvensters voor hulpcomponenten en de scharnierende frontkap. Configureren doe je naar keuze op het component zelf, via een paneeldisplay of via een tool op je smartphone of tablet.

h3+ Energy

Het wordt steeds belangrijker om energie-efficiëntie direct in de ontwerpfase van

het gebouw mee te nemen. Het geavanceerde Energy model is een voorbeeld van connected switchgear en sluit naadloos aan op de certificering, normen en regelgeving voor het beheer van energieverbruik in commerciële gebouwen, zoals bijvoorbeeld het nieuwe deel 8 van de NEN 1010 en Breeam.

Door de h3+ Energy te integreren in een energiemonitoringssysteem kun je het energieverbruik bewaken en gedetailleerd inzicht verkrijgen. Er zijn uitgebreide mogelijkheden voor connectiviteit en alarmering. Het geïntegreerde OLED-display is onder alle omstandigheden goed af te lezen en is bovendien draaibaar, wat uitkomst biedt wanneer de MCCB op z’n kant wordt geïnstalleerd. Een apart display en connectie via Modbus behoren tot de mogelijkheden.

Ontdek deze veelzijdige serie van h3+ vermogensschakelaars en vermogensautomaten op hg.news/NL/h3plus

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.