Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuwe producten Brennenstuhl voor robuuste omgevingen

Nieuwe producten Brennenstuhl voor robuuste omgevingen

Conrad Electronic versterkt het productaanbod verder door tientallen nieuwe producten van Brennenstuhl in het assortiment op te nemen.

“Met inbegrip van de producten die al op de markt worden aangeboden, hebben we nu meer dan 500 Brennenstuhl producten in ons assortiment. Bijna alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar; alleen grote aantallen of omvangrijke items worden via cross-docking of drop shipment geleverd”, zegt Martin Merkl, product manager bij Conrad Electronic.

“Met ons uitgebreide assortiment richten we ons op een breed scala aan gebruikers, van professionals tot doe-het-zelvers. We hebben de juiste oplossing voor elke toepassing op het gebied van stroomvoorziening en verlichting”, zegt Werner Laich van Brennenstuhl. “Het assortiment omvat stopcontacten, verlengkabels en stroomverdelers, maar ook halogeen- en LED-stralers voor binnen- en buitengebruik en voor bouwplaatsen. LED-zaklampen en -werklampen, contactdozen met radiografische afstandsbediening en oplossingen voor smart homes completeren het assortiment.”

Blikvangers binnen het veelzijdige assortiment stekkerdozen van Brennenstuhl zijn onder andere een 6-voudige stekkerdoos met schakelaar in zwart (aluminium) en een kabellengte van 3 meter, evenals een 8-voudige stekkerdoos met overspanningsbeveiliging in blauw (metaal) met aardingscontact en een kabellengte van 2,5 meter. Beide zijn ontworpen voor binnengebruik en laten een totale aangesloten belasting van maximaal 3.500 W toe.

Rubberen stroomverdeler voor bouwplaatsen

Een ander hoogtepunt uit het Brennenstuhl-assortiment is een rubberen meervoudige stroomverdeler voor bouwplaatsen en permanent buitengebruik, met een 2 meter lange oliebestendige neopreenkabel H07RN – F 5G4.0 en een gecertificeerde automatische stroomonderbreker. De behuizing van deze robuuste schok-, verouderings- en weerbestendige stroomverdeler is ontworpen voor temperaturen van -30 tot +80 °C. De stroomverdeler voor de bouwplaats heeft twee 5-polige CEE-koppelingen voor 400 V/16 A, een 5-polige CEE-koppeling voor 400 V/32 A en vier koppelingen met aardcontact voor 230 V/16 A.

Mobiele Bluetooth werklamp

Ook bijzonder is de slimme TORAN LED-werklamp van ‘THE BIG FIVE by Brennenstuhl’. Met behulp van Bluetooth-technologie kan de slimme LED-werklamp via de app naadloos worden geregeld, waarbij meerdere lampen synchroon of tijdgestuurd kunnen worden in- en uitgeschakeld.

De mobiele Bluetooth LED-werklamp TORAN is verkrijgbaar in drie versies: een netgevoede uitvoering van 3.000 lumen, een versie met een lichtstroom van 3.800 lumen met geïntegreerde Li-Ion batterij en een USB-powerbankfunctie en een netgevoede 5.000 lumen uitvoering, die is voorzien van een extra spatwaterdichte contactdoos.

Een hoogtepunt binnen de Brennenstuhl-serie lichtoplossingen is een batterijgevoede LED-werklamp met een vermogen van 30 W en een lichtstroom van 2.600 lumen (daglichtwit). De mobiele schijnwerper is geschikt voor binnen- en buitenverlichting bij omgevingstemperaturen van -5 tot +40 °C en biedt bescherming tegen overladen en diepe ontlading van de accu. De verlichtingsduur bij 100% vermogen is 2,5 uur; bij 50% vermogen is dat 5 uur.

Robuuste LED-straler voor permanent buitengebruik

Tot de nieuwste producten van Brennenstuhl behoort de uiterst robuuste ORUM LED-straler met een vermogen van 50 W (4.000 lumen), die dankzij de beschermingsklasse IP54 en de oliebestendige kabel van 5 meter perfect geschikt is voor permanent buitengebruik. Dankzij de 360° stralingshoek zorgt de LED-straler voor een groot lichtoppervlak rondom, waardoor een ideale ruimteverlichting met niet-verblindend werklicht mogelijk is. De draagbare LED-straler, die is voorzien van een aan-/uitschakelaar, kan staand, hangend of op een statief gemonteerd worden gebruikt.

Onbreekbare kabelhaspel

Een andere innovatie is de robuuste X-Gum kabelhaspel, die is gemaakt van een speciaal rubbermengsel. Hij is onbreekbaar, schokbestendig, bestand tegen veroudering en verwering en is daarom geschikt voor permanent en professioneel gebruik. Dankzij de praktische, geïntegreerde handgreep is de kabelhaspel altijd klaar voor gebruik en kan hij gemakkelijk worden getransporteerd. De X-Gum is verkrijgbaar als lege haspel, kabelhaspel of CEE-kabelhaspel.

Bekijk alle Brennenstuhl producten

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.