Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuwe platte schoolventilatie-unit voor buitenopstelling

Nieuwe platte schoolventilatie-unit voor buitenopstelling

Ter verbetering van het binnenklimaat worden al jaren veel klaslokalen in Nederland voorzien van Auerhaan ventilatie-units. Deze WTW-units zijn speciaal ontwikkeld voor het ventileren van klaslokalen en onderscheiden zich in centrale en decentrale systemen. COVID-19 heeft ervoor gezorgd dat ouders en docenten een gezond leefklimaat in een klas of kinderdagverblijf belangrijker vinden dan ooit.

Aan het uitgebreide leveringsprogramma schoolventilatie van Auerhaan is de Global LP serie voor buitenopstelling toegevoegd. De platte vormgeving van deze serie zorgt ervoor dat de unit op het dak (meer) aan het zicht wordt onttrokken. De Global LP van Lemmens / Swegon is voorzien van een tegenstroom platenwisselaar en heeft dus gescheiden luchtstromen. Net als de overige innovatieve schoolventilatie-units, worden de nieuwe Global LP units plug & play geleverd waardoor de werkzaamheden voor de installateur tot een minimum worden beperkt en de installatie snel kan worden uitgevoerd. Vooralsnog is de Global LP voor buitenopstelling leverbaar met twee luchthoeveelheden, 1.200 en 1.500 m3/h.

Bij de installatie van een ventilatiesysteem in een bestaand schoolgebouw is vaak het gebouw bepalend wat de beste oplossing is. Deze nieuwe ‘platte’ Global LP is daarom een praktische aanvulling op het leveringsprogramma van Auerhaan. Hiermee kan worden ingespeeld op elke situatie en wens en voor elk schoolproject een passende oplossing worden geboden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.