Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Sanitair

Nieuwe marmer-polymeer douchebak met randafvoer van HSK

HyperFocal: 0
HyperFocal: 0

4 september 2020 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Puur doucheplezier met een gelijkmatig doucheoppervlak

Een comfortabele instap in de douche en een aantrekkelijk uiterlijk zijn beide belangrijk bij een nieuw badkamerontwerp of de renovatie van een bestaande badkamer. Betegelde douchevloeren zijn hierbij bijzonder trendy. Velen zijn er zich echter niet van bewust dat vuil en bacteriën zich snel in de voegen kunnen vastzetten zodat regelmatig een grondige schoonmaak nodig is: een tijdrovende klus. Daarnaast zijn voegen vaak de oorzaak van waterschade, waardoor hoge renovatiekosten en verborgen schade kunnen ontstaan. Dit probleem wordt ondervangen door een nieuwe supervlakke douchebak in marmer-polymeer met randafvoer die door de badkamerexperts van HSK Duschkabinenbau is ontwikkeld. De douchebak is naast esthetisch ook functioneel met uitstekende materiaaleigenschappen en is een hygiënisch alternatief voor betegelde douchevloeren. 

hsk marmer polymeer douchebak randafvoer 2 kopieren

De nieuwe HSK marmer-polymeer douchebak met randafvoer geeft de badkamer een elegante look. Het tijdloze ontwerp maakt de douchebak tot een aanwinst voor alle badkamers. De afvoer past zich aan de uitstraling van de douchebak aan. Bovendien vormt de marmer-polymeerhars douchebak voor een aangename ondergrond bij het douchen omdat het materiaal warmte opslaat en zeer huidvriendelijk is. De supervlakke douchebak is slechts 40 mm hoog en toch uiterst stabiel. Vlak met de vloer, op in hoogte verstelbare voeten of direct op de vloer past hij uitstekend in elke badkamersituatie.

Functionaliteit ontmoet ontwerp

De douchebak met randafvoer onderscheidt zich niet alleen door de flexibele inbouwmogelijkheden, maar scoort ook door een gereduceerd ontwerp. De randloze instap en het afvoergarnituur dat vlak aansluit en in de rand is geïntegreerd, zorgen voor een gelijkmatig doucheoppervlak en vormen een harmonisch geheel met de badkamervloer. Dit creëert een optische vrijheid bij het badkamerontwerp en verzekert tegelijk comfortabele veiligheid voor drempelloos doucheplezier. De moderne uitstraling van de douchebakken maakt van elke badkamer een optisch highlight. Het oppervlak herbergt nog andere voordelen, want het is bijzonder gemakkelijk te onderhouden en verhoogt ook de slip- en stapveiligheid voor de gebruiker. Voor nog meer veiligheid kunnen alle marmer-polymeer en acryl douchebakken van HSK af fabriek worden uitgerust met de bijzonder slipvaste antislipcoating.

Naast een onderhoudsvriendelijke reiniging van douchebakken is de reiniging van de afvoer een ander belangrijk punt. Ook hier overtuigt de nieuwe marmer-polymeer douchebak. De in de douchebakrand geïntegreerde afvoerafdekking is gemakkelijk afneembaar, zodat het afvoergarnituur snel en hygiënisch kan worden gereinigd – zonder gereedschap of chemische reinigingsmiddelen. De afzonderlijke elementen van de afvoer, zoals de stankafsluiter, kunnen separaat worden uitgenomen en garanderen daarmee een hoge mate aan reinigingsvriendelijkheid en -comfort. Zo staat niets meer het pure doucheplezier in de weg.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%