Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuwe LED lampen verpakking van LEDVANCE verlaagt de milieulast met 225 ton

Nieuwe LED lampen verpakking van LEDVANCE verlaagt de milieulast met 225 ton

LEDVANCE gaat een nieuw tijdperk in. De verlichtingsspecialist introduceert een plastic-vrije verpakking voor LED lampen van het merk OSRAM. De nieuwe verpakkingsaanpak is gebaseerd op duurzame ontwikkelingen en komt tegemoet aan de klantbehoeften van vandaag, zonder de eisen van de toekomst uit het oog te verliezen. De nieuwe vouwdozen zijn niet alleen goed voor het milieu en een groen geweten, maar bieden ook duidelijke voordelen bij de aankoop van lampen.

LEDVANCE

100% recyclebaar, 0% plastic

De nieuwe, milieuvriendelijkere vouwdozen voor LED lampen van het merk OSRAM van LEDVANCE zijn 100% recyclebaar. Ze bestaan voor 80% uit gerecycled materiaal, zijn volledig plasticvrij en vervangen de eerder gebruikte plastic blisterverpakking.

“Met onze energiebesparende LED producten bieden we al veel duurzame verlichtingsoplossin-gen voor onze klanten. Door het gebruik van plastic volledig te vermijden, zal LEDVANCE alleen al in Europa 225 ton plastic afval per jaar verminderen en zetten we weer een stap in de richting van meer milieu- en klimaatbescherming”, legt Marc Gerster, LEDVANCE Head of Retail & Partnership Management West-Europa, uit. “Samen met onze klanten en partners willen we staan voor een milieubewuste toekomst en daar onze bijdrage aan leveren”.

LEDVANCE

Een zuiver geweten en begrijpelijke informatie

De verpakking is tot in het kleinste detail ontworpen. De stevige kartonnen dozen beschermen de producten op betrouwbare wijze. Tegelijkertijd bieden een groot uitgesneden venster en een heldere basispresentatie duidelijk zicht op de lamp, de vorm en het ontwerp. Alle belangrijke in-formatie zoals wattage, lumen, levensduur, lichtkleur en dimbaarheid wordt ook duidelijk en op-vallend weergegeven. Hierdoor kunnen klanten snel en direct het gewenste product vinden.

Voor retailers zal deze duidelijke vorm van klantenondersteuning hun behoefte aan assistentie verminderen. Het ruimtebesparende doosontwerp dat het gebruik op haken of schappen vergemakkelijkt en de slimme kant-en-klare trays combineren bescherming en stabiliteit met snelle merchandising en een hoger schapsrendement. En het milieu-imago dat de nieuwe duurzame verpakking creëert, zal de goodwill tussen klanten en retailers bevorderen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.