Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Producten

Nieuwe KNX-detectoren van Niko: een toonbeeld van krachtige prestaties

Lifestyle_image_KNX_Detectors

1 april 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Met de vier nieuwe Niko KNX plafonddetectoren heb je zo goed als alle aanwezigheids- en bewegingsdetectiefuncties binnen handbereik. Ze zijn niet alleen mooi en praktisch, maar ook specifiek ontworpen met het oog op krachtige prestaties.

Pionier in het naleven van de IEC-norm

Niko is een van de eerste producenten die de prestaties van zijn detectoren meet volgens de nieuwe EN/IEC63180:2020-normen. Die testprocedure belooft de norm te worden voor de sector. Dankzij de procedure kunnen klanten een een-op-een-vergelijking maken tussen verschillende detectoren op de markt en sneller bepalen hoeveel detectoren ze nodig hebben. Daarbovenop kan Niko aan de hand van deze norm zijn producten op een onafhankelijke, onpartijdige manier benchmarken.

Detectoren die het leven makkelijker maken

De nieuwe reeks telt een beperkt aantal detectoren. Dat is een bewuste keuze om de selectie en opslag van de nieuwe producten niet nodeloos ingewikkeld te maken. Elke detector beschikt over de eigenschappen en de functies die de markt vraagt: insteekklemmen voor een snelle installatie, vijf kanalen, een beschermingsgraad tot IP54 en de juiste afmetingen.

De reeks bevat twee discrete versies met een vlakke lens, de perfecte oplossing voor kantoren. De minimelder past naadloos in dunne afwerkingsprofielen van het plafond.

Hoogwaardige afwerking

Alle detectoren worden afgewerkt volgens de veeleisende normen van Niko en bieden net dat tikkeltje extra waarmee ze zich onderscheiden van andere detectoren. Zo worden vervangbare sluitringen (in zwarte of witte uitvoering) meegeleverd bij de vlakke melders, waardoor het eenvoudiger is om na de installatie van look te veranderen.

Beschikbaar bij de groothandel vanaf april 2022.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Yakup Yalcin

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Installatie & Bouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht