Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuwe kleuren doucheprofiel creëren bijzondere accenten

Nieuwe kleuren doucheprofiel creëren bijzondere accenten

TECE heeft de serie doucheprofielen TECEdrainprofile uitgebreid met drie kleuren: Black Chrome, Gold Optic en Red Gold. Elke kleur is leverbaar in een gepolijste en geborstelde uitvoering. Hiermee komt TECE tegemoet aan de wensen van architecten en opdrachtgevers ten aanzien van exclusiviteit, individualiteit en duurzaamheid. Om een harmonieus ontwerp te creëren zijn de nieuwe kleuren afgestemd op de armaturen van Hansgrohe Axor. Bovendien zijn de wc-bedieningsplaten TECEsquare in dezelfde accentkleuren leverbaar.

Deze slanke doucheprofielen zijn toepasbaar als alternatief voor een douchegoot. Het profiel is leverbaar in standaard maten maar kan ook in het werk op maat worden ingekort. Hierdoor past deze dus altijd precies in elke douchebreedte. Bovendien kan het doucheprofiel strak tegen een wand worden ingebouwd. Het voordeel hiervan is, dat de tegels aan de kop en zijkanten niet onderbroken worden. Dit is niet alleen esthetisch het mooist, het bespaart de tegelzetter ook nog eens op zaag- en montagetijd.

Overal inzetbaar

Het nieuwe doucheprofiel kan met allerlei vloerafwerkingen worden gecombineerd. De hoogte is tijdens montage eenvoudig in te stellen, waardoor het profiel geschikt is voor alle dikten. Het doucheprofiel kan ook na het plaatsen van de afvoer in alle richtingen worden afgesteld, zodat deze altijd op de juiste plaats zit. Het bijbehorende flexibele afdichtingsmanchet is al op maat en kan eenvoudig met een klik worden gemonteerd. Daarmee wordt een waterdichte afdichting gerealiseerd.

Vervuilde goot verleden tijd

Voor een goede afvoer van het water en een optimaal zelfreinigend effect is het doucheprofiel over de gehele lengte voorzien van schuine vlakken. Voor inspectie en reiniging is de sifon snel bereikbaar. Met een lichte druk op het afdekprofiel komt deze los en kan de sifon direct en zonder gereedschap worden uitgenomen. In tegenstelling tot douchegoten waarbij het rooster eerst verwijderd moet worden, is dit bij het nieuwe doucheprofiel niet meer nodig. Dit is hygiënischer en scheelt reinigingskosten.

Nieuwbouw en renovatie

Het modulaire systeem zorgt voor eenvoud en gemak. Het profiel kan overal worden toegepast, ook bij renovatie. Bij een afvoer van 40 mm is de opbouwhoogte slechts 65 mm, bij DN50 95 mm.

https://www.tece.com/nl/afvoertechniek/tecedrainprofile-doucheprofiel

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.