Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuwe kleuren Artis collectie opzetwastafels

Nieuwe kleuren Artis collectie opzetwastafels

Het weerspiegelt de persoonlijkheid, creëert sfeer en zet trends: kleur is het belangrijkste element bij het waarmaken van interieur dromen. Kleur komt ook steeds meer terug in de badkamer. Reden genoeg voor Villeroy & Boch om de Artis wastafelserie in BiColour look uit te breiden met nieuwe kleuraccenten: Indian Summer, Sage Green, Rust en Bordeaux. De opzetwastafels zijn verkrijgbaar in 4 verschillende vormen (vierkant, rond, rechthoekig en ovaal), in 2 wittinten en 9 BiColour kleuren. De nieuwe tinten bieden nog meer inrichtingsmogelijkheden voor elke sanitaire ruimte.

Kleurenpallet groen/geel: Sage Green en Indian Summer | Kleurenpallet rood: Rust, Bordeaux | Kleurenpallet roze: French Linen, Powder | Kleurenpallet zwart/wit: White Alpin (glanzend wit), Stone White (mat wit), Coal Black | Kleurenpallet blauw: Ocean, Fog.

Variatie in kleuren en vormenHet kleurenconcept van Artis is ontworpen door de internationale designer Gesa Hansen. Volgens Gesa zorgt kleur voor emotie en sfeer. De kleuren van Artis variëren van tijdloos wit, zwart en grijs tot pastel roze en bordeauxrood. De binnenkant van de opzetwastafels zijn allemaal uitgevoerd in glanzend wit (White Alphin), behalve bij de mat witte variant (Stone White). Dan is ook de binnenkant mat wit. Dankzij het hoogwaardige keramische materiaal TitanCeram is een verfijnd design mogelijk met dunne en strakke lijnen. Alle Artis opzetwastafels kunnen gecombineerd worden met de meubels uit de Finion en Legato collecties.

Download hier de hoge resolutiebeelden. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.