Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuwe Gira tastsensor 4 voor het KNX systeem

Nieuwe Gira tastsensor 4 voor het KNX systeem

Slimme bediening voor Smart Homes

Als je een huis gaat bouwen, kopen of renoveren moet je veel keuzes maken. De keuze voor een intelligent ‘smart home systeem’ is bepalend voor het wooncomfort van de toekomst. Iedereen kent het begrip “smart home”. Maar wat houdt het precies in en wat kun je er mee?

De tijd om je verlichting, elektriciteit, alarm en zonwering manueel te bedienen lijkt achter ons te liggen. Gira is een aanbieder van hoogwaardige schakelaar programma’s, en allerlei slimme oplossingen met smart home systemen voor een intelligente woning. Het technische gedeelte achter de wand is niet zichtbaar maar is wel bepalend hoe het een en ander in huis kan worden bediend.

download 1 kopieren

De basis voor Gira smart home systemen wordt gevormd door een KNX systeem. Dit systeem wordt bij nieuwbouw of renovatie naast de normale elektriciteitsleidingen in het hele huis gelegd. Via deze kabel worden de verschillende elementen van de huistechniek met elkaar verbonden. Het systeem wordt aangevuld met passende sensoren, melders en displays, die het samenspel en de centrale aansturing van alle apparaten mogelijk maken

De bedieningspanelen en de schakelaar zijn duidelijk zichtbaar in de woning en kunnen door kleur of design een echt statement maken.

Gira maakt met de nieuwe Gira tastsensor een eenvoudige en comfortabele besturing van een smart home mogelijk. De intuïtieve bediening staat bij de nieuwe Gira tastsensor 4 voorop. De tastsensor is kenmerkend door een hoogwaardig en modern design en het gebruik van natuurlijke materialen.

download 2 kopieren

De tastsensor is verkrijgbaar met 1 tot 4 touch schakelaars. De led voor de statusweergave beschikt over acht kleurinstellingen en kan van individuele opschriften worden voorzien. De tastsensor kan met de telefoon, tablet en handmatig worden bediend.

De sensor is vanaf nu verkrijgbaar in glas zwart, glas wit, aluminium, aluminium zwart en edelstaal. Later dit jaar worden de gelakte varianten zuiver wit glanzend, zwart mat, grijs mat, zuiver wit mat en antraciet toegevoegd, evenals een gecoate uitvoering in brons.

Dit product is onderdeel van een compleet smart home systeem en dus perfect geschikt voor een renovatie, grote verbouwing of een nieuwbouwwoning.

www.gira.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.