Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuwe Frame collectie van Geesa: functioneel en stijlvol opbergen

Nieuwe Frame collectie van Geesa: functioneel en stijlvol opbergen

Badkameraccessoirecollectie Frame wint iF Design Award 2019

De nieuwe Frame badkameraccessoirecollectie van Geesa biedt slimme en elegante opbergoplossingen door het combineren van functies binnen één accessoire. De naam dankt de collectie aan het chromen frame, waarin kunststof planchetten in combinatie met andere accessoires zijn verwerkt. Het design is minimalistisch en de kunststof planchetten zijn uitneembaar. Hierdoor zijn deze gemakkelijk en hygiënisch schoon te maken. Door een subtiele afwatering is de slanke Frame collectie bij uitstek geschikt voor de bad- en/of doucheruimte. De multifunctionele Frame collectie is bekroond met de iF Design Award 2019.

De kwalitatief hoogwaardige én recyclebare accessoires uit de Frame collectie zijn stijlvol, ingetogen en duurzaam in gebruik. De combinatie van kunststof met het chromen frame geeft de collectie een eigen karakter. De planchetten en baskets variëren in diepte en toepassing en zorgen voor een opgeruimde sanitaire ruimte. Zeep, flacons en scheermesjes krijgen zo ieder hun eigen plek.

Combinatiemogelijkheden
Tijdens het ontwerpproces van de Frame collectie heeft Geesa zich laten sturen door de wensen van de klant wat betreft de beste combinatiemogelijkheden in accessoires. Dit heeft geleid tot de volgende accessoires en combinatiemogelijkheden: planchetten in twee formaten, een diep planchet, een hoekplanchet, een planchet met zeepdispenser en handdoekhaak, een planchet met LED licht- en toiletrolhouder, een planchet met toiletrolhouder, een toiletborstelhouder, een basket, een groot planchet met handdoekhouder en een groot planchet met basket en handdoekhouder. Al deze accessoires zijn verkrijgbaar in wit of zwart kunststof. Door dezelfde slanke vormgeving van het frame zijn de accessoires uit de Frame collectie goed te combineren met Geesa’s Aim collectie.

Verborgen en snelle bevestiging
De Frame collectie kent een verborgen bevestiging en is snel te monteren. Slechts twee tot vier schroeven zijn nodig voor de wandbevestiging. De uitneembare kunststof inzet is uitgerust met rubberen onderdelen om trillen te voorkomen. Belangrijk bij toepassing in bijvoorbeeld cruiseschepen, maar ook handig voor thuis. De Frame collectie is een toekomstbestendige collectie vanwege de multifunctionaliteit, het tijdloze design en de mogelijkheid de uitneembare planchetten en baskets schoon te maken.

Geesa heeft de bekroonde Frame collectie in maart 2019 gelanceerd tijdens de toonaangevende ISH beurs in Frankfurt. Frame is vanaf april 2019 verkrijgbaar. Meer informatie is te vinden op www.geesa.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.