Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuwe flensovergang van Viega

Nieuwe flensovergang van Viega

Viega heeft het programma bronzen Sanpress XL-flensovergangen uitgebreid met een 2½ inch-uitvoering. Met de nieuwe flensovergang wordt een demonteerbare oplossing geboden voor overgangen van draad- naar persverbinding.

Voor het snel, comfortabel en demonteerbaar aanbrengen van appendages in industriële en grote waterleidingsinstallaties, wordt veel gebruik gemaakt van flensovergangen. Om een zo breed mogelijk aantal toepassingen te ondersteunen, biedt Viega daarbij de flensaansluitingen met persverbinding én draadverbinding en in standaard- en XL-uitvoering. Zo kan voor nagenoeg elke omgeving een passende oplossing worden geboden.

viega sanpress xl flensovergang kopieren

Voor overgangen van draad- naar perstechniek biedt Viega flensovergangen. Het bronzen Sanpress XL-programma omvatte daarbij uitvoeringen in 3 inch en 4 inch. Met de nieuwe flensovergang is dit programma verder uitgebreid met een 2½ inch-uitvoering. Appendages met 2½ inch-draadverbinding kunnen daarmee nu probleemloos worden aangesloten op buisleidingsystemen met geperste flensaansluiting.

Het Sanpress en Sanpress XL leidingsysteem wordt met name ingezet in industriële en drinkwaterinstallaties. Het systeem bestaat uit zeer sterke, duurzame bronzen fittingen, bochten, overgangstukken en andere hulpstukken die gecombineerd worden met roestvaststalen Sanpress- of Sanpress XL- dan wel koperen buizen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.