Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuwe Flair-serie: Brink brengt ventilatie naar een hoger niveau

Nieuwe Flair-serie: Brink brengt ventilatie naar een hoger niveau

Meest innovatieve WTW-unit nu beschikbaar in Nederland

De Flair-serie is het nieuwe paradepaard waarmee Brink Climate Systems een nieuwe standaard voor ventileren met warmteterugwinning (WTW) in de markt neerzet. Dit kwalitatief hoogstaande ventilatietoestel zorgt voor efficiënte, doordachte ventilatie. De Flair is de toekomst ver vooruit als het gaat om prestaties, installatiegemak en connectiviteit.

Bij Brink wordt al tientallen jaren met lucht geïnnoveerd. Algemeen Directeur Anton Hans: “Bij Brink innoveren we lucht, omdat wij bewoners altijd willen voorzien van de meest excellente lucht in de ruimtes waar ze wonen, werken en slapen. Dat is onze passie. Wij willen het leven van onze klanten elke dag een beetje mooier maken. Wij zien hun gezondheid en welzijn als dé reden om dag in dag uit te blijven innoveren en verbeteren en nooit genoegen te nemen met minder. De ontwikkeling van de Flair-serie is daar een uitstekend voorbeeld van.”

Het nieuwe vlaggenschip is beschikbaar in de uitvoeringen Flair 300 en Flair 400, met een maximale ventilatiecapaciteit van respectievelijk 300 en 400 m3/h. De Flair combineert het hoogste thermisch rendement met het laagste elektrische energieverbruik. Dit resulteert in de allerhoogste EPG-winst én past naadloos in de BENG-methodiek. De Flair is efficiënter, stiller en verbruikt aanzienlijk minder energie dan andere vergelijkbare producten. Het toestel heeft alles aan boord voor de meest moderne communicatie en kan op verschillende manieren op de buitenwereld worden aangesloten.

Flair-serie

Installatie en onderhoud
Om de meest excellente lucht te kunnen garanderen, is een kwalitatief goede installatie essentieel. Door de nieuwe installatiewizard op smartphone, tablet of laptop gaat installeren sneller en handiger. Er wordt tijd bespaard terwijl het eindresultaat kwalitatief beter is.

Leverbaar
De Flair 300 en 400 met vier aansluitingen aan de bovenzijde en bijbehorende accessoires zijn nu verkrijgbaar in Nederland. Vanaf komende zomer volgen ook toestellen met twee aansluitingen aan de bovenzijde en twee aansluitingen aan de onderzijde. De enthalpiewisselaar en Plus-versie zijn op korte termijn leverbaar als accessoire of als toestelvariant. Bekijk hier alle technische gegevens.

Flair-serie

Over Brink Climate Systems
Brink is specialist in ventilatie met warmteterugwinning, verwarming, koeling en warmwaterbereiding. Brink streeft er naar om welbevinden en gezondheid in woningen, kantoren en bedrijfspanden te creëren. Met de zeer innovatieve oplossingen op het gebied van ventilatie, verwarming, koeling en warmwaterbereiding wordt dit mogelijk gemaakt. Brink past haar kennis toe en denkt mee met haar klanten over complexe installatievragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.