Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuwe expositiemogelijkheden voor de gebieden opleiding en ventilatie tijdens de SHK ESSEN

Nieuwe expositiemogelijkheden voor de gebieden opleiding en ventilatie tijdens de SHK ESSEN

Tussen 10 en 13 maart 2020 vindt de 28e SHK ESSEN plaats in de Messe Essen. Als eerste hoogtepunt van het jaar binnen de sector sanitair, verwarming en klimaat is de vakbeurs opnieuw het trefpunt voor professionals uit de ambachtelijke, installatie-, plannings- en adviesbranche. De SHK ESSEN is voor exposanten een aantrekkelijk platform om hoogstand vakpubliek innovaties en trends op het gebied van sanitairobjecten en sanitairinstallaties, verwarmingstechniek, luchtbehandelings- en klimaattechniek, en digitaal gebouwenbeheer te presenteren. Vergeleken met de vorige evenementen zijn er op dit moment al meer boekingen. Nieuw zijn de thema-eilanden ‘Forum ventilatie en klimaatbeheersing’ en ‘Campus SHK-opleiding’, die voor geïnteresseerde ondernemers nog meer aantrekkelijke expositiemogelijkheden bieden.

Essen maakt het verschil: Midden in het kloppende economische hart trekt de SHK ESSEN niet alleen vakmensen aan uit het westen van Duitsland. Maar er komen steeds meer beursbezoekers uit Frankrijk en de Benelux naar de Ruhrmetropool om op de hoogte te blijven van de actuele technische innovaties en nieuwe designtrends. Zo opent de beurs deuren naar nieuwe, interessante markten voor de exposanten. Bovendien zijn de beursbezoekers van de SHK ESSEN erg kooplustig, twee derde van alle bezoekers bezit bevoegdheden om te kopen of personeel aan te stellen. Tijdens hun deelname aan de beurs hebben de exposanten veel mogelijkheden om deze interessante doelgroepen te bereiken. Hierbij valt onder andere te denken aan de individuele inrichting van de stand, maar ook aan compacte presentaties op gemeenschappelijke stands.

SHK ESSEN

Nieuwe Messe Essen schept optimale voorwaarden voor succesvol zaken doen
Tijdens de SHK ESSEN 2020 is de modernisatie van het beursterrein afgerond. De exposanten kunnen dan dus rekenen op optimale omstandigheden voor hun deelname. De nieuwe hal-indeling voorziet de vakbeurs van een duidelijker profiel en optimale oriëntatie bij de bezoekers. In het linkerdeel van hal 1 en in de volledige hallen 2 en 3 zijn ondernemers uit de branches verwarmingstechniek, ventilatie en klimaatbeheersing, hernieuwbare energiesystemen, en gebouwbeheersysteem en dichtheidsmetingen in gebouwen te vinden. Alle marktleiders zoals Viessmann, Vaillant, Wolf, Weishaupt, Stiebel Eltron, Bosch en Danfoss hebben hun deelname al bevestigd. Het achterste deel van hal 5 en de hallen 6, 7 en 8 zijn gewijd aan sanitairobjecten, sanitairinstallaties en watertechniek. Hier hebben Kaldewei, Villeroy & Boch, Bette, Duravit, Hansa, Hansgrohe, Schell, Viega, Geberit, BWT en Grünbeck hun deelname al bevestigd. Aan de rechterkant van hal 1 exposeren bedrijven voor elektronische gegevensverwerking hun oplossingen, zoals Hottgenroth Software en Trimble. In het voorste deel van hal 5 worden gereedschap en andere technische uitrusting gepresenteerd. Hier is onder andere de firma Rothenberger te vinden.

Samen staan we sterk: SHK ESSEN presenteert nieuwe gemeenschappelijke stands
Een derde van de SHK-bezoekers is geïnteresseerd in de sector ventilatie en klimaatbeheersing. Daar heeft de SHK ESSEN rekening mee gehouden door in 2020 voor het eerst het ‘Forum ventilatie en klimaatbeheersing’ te presenteren in hal 2. Hier kunnen bedrijven gericht producten uit de sector luchtbehandelings- en ventilatietechniek prominent presenteren. Het begeleidende presentatieprogramma garandeert een hoge bezoekersfrequentie. Daarnaast is het ook mogelijk individueel deel te nemen aan de beurs. Remko en Trox hebben bijvoorbeeld eigen stands.

SHK ESSEN

De gemeenschappelijke opleidingsstand ‘Campus SHK-opleiding’ biedt in 2020 voor het eerst in NRW een optimaal kader om vakmensen en jongeren samen te brengen met opleidingsinstituten en bedrijven. Van een studie tot aan een beroepsopleiding, alle opleidings- en carrièremogelijkheden in de branche zijn hier te vinden. Alle aan de branches gerelateerde opleiders komen als exposant aan de orde. Het thema wordt afgerond met een tweedaags opleidingscongres, georganiseerd door het Fachverband SHK NRW als drijvende kracht van de beurs en het SHK-Landesverband Deutschlands, de deelstaatwijde organisatie met de meeste leden.

Meer informatie vindt u op onderstaande website, waar u zich ook kunt aanmelden: www.shkessen.de

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.