Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
HVAC

Nieuwe designventielen voor luchttoevoer en -afvoer woonhuisventilatie

uniair_cwl-2-kopieren

16 juni 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Voor een optimale ventilatie kunnen WOLF woonhuisventilatie-units en het Excellent luchtverdeelsysteem worden aangevuld met de designventielen van de UniAir 125-serie. De nieuwe ventielen zijn zowel geschikt voor toevoer- als voor afvoerlucht. Kenmerkend aan het ontwerp is de platte constructie van de ventielen.

De UniAir-125-serie is speciaal ontwikkeld voor een optimale luchtstroming en zijn gemakkelijk in schoonmaak en onderhoud. Met hun tijdloze vormgeving passen ze naadloos in zowel bestaande bouw als nieuwbouwconcepten. De geïntegreerde, waaiervormige luchtverdeler zorgt voor een rustige en vergaande luchttoevoer in de woonruimtes. Bovendien heeft elk UniAir 125 ventiel een extra 9-traps luchtvolumebegrenzer om de gewenste luchthoeveelheid te kunnen inregelen.

uniair exploded view kopierenDe ventielen zijn beschikbaar in ronde of vierkante variant en zijn geschikt voor inbouw in wanden en plafonds. De UniAir 125-serie is te monteren zonder gereedschap- het volstaat om het ventiel in het WOLF standaard DN125 verbindingsdeel te steken. Het afneembare designpaneel is met magneten bevestigd voor een eenvoudige installatie en reiniging.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Yakup Yalcin

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Installatie & Bouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%