Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuw TECE inbouwframe: vereenvoudigt en versnelt de montage

Nieuw TECE inbouwframe: vereenvoudigt en versnelt de montage

Dankzij zorgvuldig overleg met installateurs uit meerdere landen is TECE erin geslaagd het beproefde inbouwframe op vele punten te vernieuwen. De upgrade zorgt voor een eenvoudigere en snellere montage, en het verlagen van de faalkosten. Vooral de nieuwe easy fit-montage van de bedieningsplaat zorgt voor veel installatiegemak.

TECE inbouwframe 2021

Universeel voor wc’s en douche-wc’s

De nieuwe reeks wc-inbouwframes zijn geschikt voor alle keramische toiletten en (elektronische) douche-wc’s. Een mantelbuis leidt de gewapende slang voor de douchefunctie tot in de spoelkast. Voor de stroomvoorziening van elektronische bedieningsplaten of douche-wc’s is in de wc-aansluitdoos een inbouwdoos geïntegreerd.

Nieuwe wateraansluiting

Het nieuwe inbouwframe is volledig voor gemonteerd en geseald, zodat er geen bouwvuil inkomt. Het inbouwframe beschikt over een nieuwe ½” wateraansluiting. Daarmee vervalt de tijdrovende klus van het afdichten. De aansluiting is compatibel met de nieuwe sneladapters van TECE, maar ook met de adapters van andere merken.

Nieuwe beschermboxen

De spoel- en afvoeraansluiting hebben een nieuwe ruwbouwbeveiliging, die eveneens het aansluitgebied van de stroomaansluiting en douche-wc vrij houdt. De nieuwe ruwbouwbeveiliging kan eenvoudig met slechts enkele rechte sneden betegeld worden. Daarnaast beschermt deze de draadstangen voor het toilet tegen beschadigingen en bouwvuil. Voor de bedieningsplaat is eveneens een nieuwe ruwbouwbeveiliging ontwikkeld. Deze bevindt zich in een slimme installatietunnel met ‘zip’-functie. De installatietunnel kan met een eenvoudige ‘zip’ worden ingekort tot de benodigde diepte. Het inkorten met een mes, waarbij ook de tegels of muurafwerking kan beschadigen, is hiermee verleden tijd.

Easy fit en snel

De montage van de bedieningsplaat is met de introductie van easy fit enorm vereenvoudigt. De easy fit-montage geschiedt met slechts twee schroeven, waarbij achteraf meten en afstellen niet meer nodig is. Ook de twee bedieningsstangen zijn in een handomdraai te monteren en besparen tweederde op de montagetijd.

De nieuwe reeks inbouwframes van TECE zijn vanaf april leverbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.