Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
NIEUW: ’s Werelds eerste Zigbee DUO dimmer!

NIEUW: ’s Werelds eerste Zigbee DUO dimmer!

“Ben ik nou zo slim? Of is de rest zo dom?!”

De ECO-DIM.05 Zigbee is twee keer zo slim dan andere slimme led dimmers. Deze dimmer heeft namelijk twee Zigbee dimmers verwerkt in één dimmer. Hiermee kan vanuit één inbouwdoos twee verschillende lichtgroepen bediend worden. Dit kan middels de vertrouwde druk/draaiknop, maar ook via spraakbesturing en via de app.

Beide kanalen zijn dus afzonderlijk van elkaar te bedienen en worden als verschillende groepen in het smarthome systeem getoond. Verder is de dimmer uitgerust met Touchlink, zodat deze ook draadloos (zonder hub) gekoppeld kan worden. Tot slot kan het licht op beide kanalen afzonderlijk ingesteld worden middels de MIN en MAX potmeters.

Geschikt voor de meeste Zigbee domotica

De Zigbee duo dimmer is te gebruiken in combinatie met de meeste Zigbee smarthome systemen. Hieronder een aantal apps en controllers waarmee de dimmer te combineren is.

  • Google Assistant/Home (via Zigbee hub)
  • Amazon Alexa
  • Philips Hue
  • Homey
  • Futurehome
  • Trust (KlikAanKlikUit)
  • Aduro Smart
  • Aeotec SmartThings
  • WINK

Touchlink ondersteuning

Middels Touchlink is de dimmer ook zonder controller/hub te koppelen aan andere Touchlink ondersteunende hardware. Hierbij is dus geen controller nodig om de dimmer te koppelen aan bijvoorbeeld draadloze schakelaars en/of afstandsbediening waarmee een draadloze wisselschakeling gecreëerd kan worden.

MIN en MAX afstelling

Dankzij de MIN en MAX potmeters kan het licht op beide kanalen afzonderlijk van elkaar ingesteld worden. De MIN potmeters zorgen voor een betere dimbaarheid en lichtstabiliteit in de laagste dimstand. En de MAX potmeters regelen de lichtstabiliteit in de maximale lichtstand. Hiermee kan dus de beste dimbaarheid en lichtstabiliteit uit iedere led lamp gehaald worden.

De dimmer is verkrijgbaar vanaf begin juli. Wilt u meer info of bent u benieuwd naar waar de ECO-DIM.05 Zigbee duo dimmer verkrijgbaar is? Check dan hier alle dealers of neem contact op met EcoDim.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.