Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuws

Nieuw prijsmodel: Maandabonnement maakt software extra laagdrempelig

Schermafbeelding-2022-09-20-om-16.54.54
Met PaletteCAD maak je ontwerpen die vrijwel niet van echt te onderscheiden zijn.

Tekst | Desiree Pennings

Beeld | PaletteCAD

20 september 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Al twintig jaar lang is PaletteCAD dé softwareoplossing om snel, efficiënt en professioneel interieurs te ontwerpen en presenteren. Voorheen kon je pas met de software aan de slag nadat je het softwarepakket had gekocht, wat een aardige investering betekende. Daar komt nu verandering in. Vanaf nu kun je kiezen voor een abonnement en betaal je per maand. Daarbij kies je zelf hoe uitgebreid het pakket is en hoeveel support je ontvangt.

Klanten kunnen een virtuele rondleiding krijgen in.

Je hebt de keuze uit twee pakketten: PaletteCAD GO en PaletteCAD PRO. Bij het GO-pakket ontvang je de software inclusief alle essentiële functies. De kosten hiervoor zijn € 49,50 per maand. Kies je voor het PRO-pakket, dan ontvang je de software in een professionele uitvoering met alles erop en eraan, inclusief alle bibliotheken en de mogelijkheid tot hoge renders. Dit pakket kost € 99,50 per maand. “Het gaat om een actie, maar deze prijzen veranderen in de toekomst niet voor bestaande abonnees. Kies je nu voor deze tarieven, dan blijven ze voor jou in de toekomst ook staan”, vertelt Jeroen Smeets, mede-eigenaar van PaletteCAD. 

Extra service

Een nieuw online platform met tutorials zorgt ervoor dat klanten leren hoe ze met het programma kunnen werken. Waar voorheen voornamelijk klassikale trainingen werden gegeven, wordt alles nu een stuk toegankelijker via dit platform. Heb je echter behoefte aan meer begeleiding, dan is dit ook mogelijk. Voor een meerprijs van € 35 per maand krijg je er een full service-optie bij. Smeets: “Je kunt dan zo vaak als je zelf wilt de helpdesk bellen, zodat al je vragen beantwoord worden.”

Aanschaf

Heb je interesse in een abonnement, dan kun je contact opnemen met PaletteCAD via telefoon of e-mail. Je krijgt dan alle benodigde informatie. Op een later moment zullen de abonnementen ook via een webshop afgesloten kunnen worden, maar dit laat nog even op zich wachten.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht