Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
NIEUW: Hybride warmtepomp van Remeha

NIEUW: Hybride warmtepomp van Remeha

Remeha komt met iets nieuws: de Elga Ace, de nieuwe norm in hybride warmtepompen. Met de beproefde technologie van de Elga, een ontwikkeling van Techneco, aangevuld met bijna honderd jaar ervaring in het ontwikkelen van cv-ketels en warmtepompen van Remeha, ontstaat de nieuwe norm in hybride warmtepompen: de Elga Ace. 

De Elga Ace werkt modulerend. Dankzij OpenTherm (waarmee de Elga Ace als enige in de markt werkt) produceert de cv-ketel nooit meer warmte dan nodig is. Dankzij deze aansturing is deze nieuwe hybride warmtepomp bovendien toe te passen met elk merk HR cv-ketel. Daarnaast is de Elga Ace opvallend compact en licht. Daardoor is hij makkelijk te tillen en te (ver)plaatsen.

Meer informatie over de Elga Ace


EXCLUSIEVE UITNODIGING: Elga Ace event

Kom donderdagavond 23 april 2020 naar het duurzame congrescentrum de St@art van Apenheul (J.C. Wilslaan 31, Apeldoorn). Tijdens deze speciale avond (exclusief voor Wasco-installateurs) nemen Wasco en Remeha je mee in de wereld van deze bijzondere hybride warmtepomp, en leer je hoe jij een hybrid hero wordt! Uiteraard wordt gezorgd voor een hapje en drankje en sluiten we de avond geheel in stijl af met vers gebakken pizza’s. Met de Elga Ace bied je je relaties echt iets nieuws én je profiteert zelf ook. Mis het niet en meld je nu aan! (vol=vol)

Programma:

 • 16.00 uur Ontvangst met koffie en wat lekkers
 • 16.30 uur Welkomstwoord
 • 16.35 uur Productpresentatie Elga Ace
  Wat maakt de Elga Ace uniek? In welke situaties past de Elga Ace en hoe installeer je hem?
 • 17.45 uur Pauze
 • 18.15 uur Presentatie Be a Hybrid Hero
  Wat zijn de zakelijke voordelen van de Elga Ace?  Hoe verkoop je hem aan je klanten en wat verdien je  eraan? Wat is een hybird hero, en hoe word jij er één?
 • 19.00 uur Diner met versbereide pizza, antipasti en Italiaanse salade
 • 20.00 uur Einde event

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.