naamloos 1 kopieren
00:55
01-07-2020

Nieuw fontein Avento van Villeroy & Boch  

Ruimtebesparende badkameroplossing

De toiletruimte is meestal een kleine ruimte in huis. Een fontein is dan ook de ideale oplossing. Villeroy & Boch komt met een nieuw compact fontein van maar liefst 36 bij 22 centimeter, in de moderne Avento collectie. Maak de toiletruimte compleet met het vernieuwde toilet, verkrijgbaar in het mat of glanzend wit. 

De nieuwe Avento fontein is verkrijgbaar met een waskom links of rechts. Met slechts een afmeting van 36 bij 22 centimeter past het perfect in kleine ruimtes. Er is keuze uit de kleur mat of glanzend wit. Dankzij de CeramicPlus toplaag kunnen vuil en kalk zich amper hechten aan het oppervlak en worden ze meteen weggespoeld. Dat maakt het reinigen nog makkelijker.

Bijpassend meubel

Bijpassend bij de fontein is er een wastafelmeubel verkrijgbaar. Zo wordt er direct extra opbergruimte gecreëerd. Het meubel is er in zes moderne kleuren; Crystal Grey, Nordic Oak, Crystal Black, Crystal White, Elm Impresso en Arizona Oak.

Trend mat

Een matte look is een opvallende design-trend die je ook terug ziet in de badkamer. De Avento fontein is naast glanzend wit ook verkrijgbaar in modern Stone White, een mooi mat witte tint. Deze Stone White fontein is afgewerkt met het matte TitanGlaze glazuur en biedt daardoor maximale duurzaamheid en robuustheid. Naast de nieuwe fontein, zijn vanaf het najaar ook alle wastafels uit de Avento collectie in het mat wit verkrijgbaar. De ruimte is mooi af te stijlen met het Avento toilet in het mat of glanzend wit.

Complete badkamerinrichting

De Avento collectie biedt een complete badkamerinrichting, perfect op maat. De collectie staat voor functionaliteit en betaalbaar modern design. Er is keuze uit verschillende maten en kleuren wastafels, toiletten en meubels.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees meer over: Villeroy & Boch

Installatie en Bouw Nederland partners

naamloos 1 kopieren 12multi fix plus kemper kopieren