Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
NIEUW! De eerste volledig universele WiFi dimmer dimmer met 2-draads aansluiting.

NIEUW! De eerste volledig universele WiFi dimmer dimmer met 2-draads aansluiting.

Het Nederlandse dimmermerk EcoDim kent u waarschijnlijk al van het assortiment universele led dimmers en de introductie van ’s werelds eerste smart dimmers met druk/draaiknop. Maar wist u dat ze binnenkort ook de eerste volledig universele WiFi dimmer introduceren?

Hiermee kunt u uw ‘domme’ led lampen via uw smarthome app toch slim bedienen. En wordt er (nog) geen gebruik gemaakt van een smarthome systeem? Geen probleem. De led dimmer is ook volledig traditioneel te gebruiken. Zo is de installatie wel helemaal toekomstproof.

De ECO-DIM.07 WiFi is volledig universeel toepasbaar doordat deze achter alle merken afdekmateriaal (Berker, Busch-Jaeger, Gira, JUNG, Kopp, Merten by Schneider, Niko en PEHA) past, geschikt is voor beide dimtechnieken (RLC/fase afsnijding én fase aansnijding) én een zeer ruim aansluitvermogen voor LED (0-250W LED) heeft. Hiermee is de dimmer geschikt voor nagenoeg iedere installatie.

Tevens beschikt de dimmer over bescherming tegen overbelasting en stoorsignalen, heeft het een soft-start systeem en is het volledig TÜV gecertificeerd. De dimbaarheid is uitstekend te noemen: stabiel en geruisloos helemaal tot 0.

Tot slot is ook de installatie zeer gebruiksvriendelijk. Zo heeft de dimmer een 2-draads aansluiting (geen nuldraad nodig), beschikt het over een MIN potmeter en een automatische MAX detectie (voor stabiel licht in minimaal en maximaal lichtniveau) en heeft het een zeer kleine inbouwdiepte (23mm). Tevens kan de dimmer in wisselschakeling gebruikt worden, met als wisselschakelaar een impulsdrukker.

Kortom, opnieuw een zeer gebruiksvriendelijke en toekomstbestendige led dimmer waarmee u kunt dimmen zonder zorgen!

Meer weten? Ga dan naar de ECO-DIM.07 WiFi led dimmer.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.