Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Mulcol Datamanager | Kosteloos datamanagement voor gebouweigenaren en applicateurs

Mulcol Datamanager | Kosteloos datamanagement voor gebouweigenaren en applicateurs

Met de Mulcol Datamanager registreert de applicateur digitaal alle brandwerende afdichtingen in uw gebouw. Aanpassingen worden op één centrale plaats ingevoerd, alle data staat veilig in de cloud en deze informatie kan eenvoudig worden gedeeld door de online applicatie.

Een ordner vol met papieren certificaten, tekeningen, productgegevens en testrapporten over brandwerende afdichtingen is hiermee verleden tijd. In de Mulcol Datamanager staan alle brandwerende afdichtingen in een gebouw digitaal geregistreerd. Door de online applicatie zijn deze gegevens overal en altijd beschikbaar en actueel. Bepaal zelf met wie u deze informatie deelt en hoe u die deelt door het toekennen van autorisaties per gebruiker.

Veilige en duurzame oplossing

Zoals u van Mulcol International kunt verwachten zijn niet alleen onze producten en verpakkingen duurzaam, maar hebben wij ook de oplossing voor het veilig en milieuvriendelijk registreren van alle brandwerende afdichtingen in uw gebouw. Doordat het logboek niet meer als een map of ordner vol papieren aanwezig is, zijn deze belangrijke gegevens minder kwetsbaar, veel inzichtelijker, altijd actueel en overal beschikbaar.

Meer inzicht en grip

In de Mulcol Datamanager zijn alle bestanden digitaal in te zien, te downloaden, te verzenden of te printen in overzichtelijke rapportages. Zo heeft u meer zekerheid en grip op de brandwerende afdichtingen in uw gebouw. Met de Mulcol Datamanager kunt u uw zorgplicht en de status van uw brandpreventieve maatregelen eenvoudig aantonen aan de hand van een onderhoudslog.

Kosteloos

Waarom kosteloos? Doordat het registreren in de Mulcol Datamanager toegespitst is op onze brandwerende producten kunnen wij het systeem geheel kosteloos ter beschikking stellen.

Gebruik

De Mulcol Datamanager is te gebruiken op uw desktop en overige toestellen zoals tablets en smartphones met de besturingssystemen iOS en Android.

Wilt u meer weten over het Mulcol Registratiesysteem? Neem dan contact met ons op.
Maak nu gebruik van onze kosteloze Datamanager

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.