Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Moderne kantooroplossingen voor data en energie

Moderne kantooroplossingen voor data en energie

In moderne kantoren zijn flexibel te verplaatsen aansluitingen voor energie en data een must. Ook in een renovatiesituatie is het belangrijk de ruimte zo flexibel mogelijk te kunnen indelen. Hager biedt met tehalit-wandgoten een breed aanbod voor elke toepassing.

Van wit naar helderwit
De Nederlandse markt kiest steeds meer voor wittere kleuren als neutrale basis voor leef- en werkruimten. Deze trend is al enige jaren zichtbaar in de binnenhuisarchitectuur. In het aanbod tehalit-wandgoten en kabelkanalen wordt daarom de kleur RAL 9001 (crèmewit) vervangen door RAL9010 (helderwit).

Helderwit (RAL9010) vormt een prima alternatief om bestaande ruimtes te moderniseren en de bestaande crèmewitte producten te vervangen door gelijkwaardige producten in RAL9010 met een frissere moderne look. In de configuratietool wandgoot.com kom je de oude kleur crèmewit niet meer tegen. Voor servicevragen rondom bestaande installaties kunt u uiteraard contact opnemen.

Handige tool wandgoot.com
Met de vernieuwde online tool wandgoot.com kunt u uw wandgoot-installatie snel en eenvoudig samenstellen. U kiest het gewenste materiaal en vervolgens afmeting en kleur. Daarna kunt u uw kanaal intekenen met componenten of via de bestellijst hulpstukken en onderdelen toevoegen.

In wandgoot.com vindt u de vier wandgootvarianten terug: plaatstaal, kunststof, halogeenvrij kunststof of aluminium.

  • Solide basis in staal: BRS- Het systeem is robuust en kan toch razendsnel gemonteerd worden door deksels met zelfaarding en stekerbare kanaalcontactdozen, die in het profiel geklikt worden. Verstelbare kunststof hoekstukken zorgen voor naadloze aansluiting in niet-haakse hoeken.
  • Flexibiliteit en installatiegemak in PVC: BRN en BRHN- Licht in gewicht en gemakkelijk te verwerken, maar toch stabiel. Aparte compartimenten voor schakelmateriaal en bekabeling zorgen voor snelle installatie en maximale flexibiliteit. Ook beschikbaar in halogeenvrije kunststof uitvoering (BRHN).
  • Fraaie uitstraling in aluminium: BRA- In mat glanzende (natuurgeëloxeerde) uitvoering geeft een aluminium goot een ruimte een uniek karakter. Het is licht en eenvoudig te verwerken. Verstelbare kunststof hoeken en de zelfaardende eigenschappen vergroten het montagegemak.

Aansluitgemak
Snelmontage heeft bij tehalit-wandgoten altijd bovenaan de lijst eigenschappen gestaan. Voor alle wandgoottypes geldt dat het stekerbare WAGO-WINSTA contactdozensysteem is toe te passen. De stekerbare contactdozen en aansluitsets kunnen met connectoren worden aangesloten. Er zijn ook contactdooscombinaties beschikbaar met schakelaar, overspanningsbeveiliging of storingsfilter. De contactdozen zijn aan elkaar te klikken, zodat elke combinatie te maken is. Met de modulaire afdekplaten worden combinaties van contactdozen en data-aansluitingen netjes als één geheel afgewerkt.

Tehalit-wandgoten

Strak resultaat
Nieuw: Met de speciaal ontworpen tehalit-afdekramen voor inbouwschakelmateriaal is het mogelijk om alle centraaldelen uit Hager-schakelmateriaal serie berker S.1 toe te passen. Centraaldelen voor alle gangbare functionaliteiten voor schakelen, energie en data zijn hiermee beschikbaar voor het wandgootsysteem, maar ook zijn bijvoorbeeld timers, bewegingssensoren, KNX-controllers en centraaldelen van derden naadloos in te passen.

Niet standaard
Kunt u met het standaard aanbod in uw project niet uit de voeten? Neem contact op, want de mogelijkheden voor speciale maten, vormen, materialen of kleuren zijn met tehalit-wandgoten perfect in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.