Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Miniatuur sensor voor CO2, Temperatuur en Barometrische druk

Miniatuur sensor voor CO2, Temperatuur en Barometrische druk

De EE895 is de ideale meetmodule voor sensoren en transmitters die toegepast worden in “Demand Controlled Ventilation”, gebouw automatisering en proces controle. Door het lage energie gebruik kan de module ook worden toegepast in apparaten die gevoed worden d.m.v. batterijen zoals handmeters, dataloggers en draadloze transmitters.

CO2 meet performance

De CO2 meting is gebaseerd op het z.g. “Dual Wavelength NDIR principe en compenseert zichzelf tegen verouderingseffecten, is daarnaast goed bestand tegen vervuiling en biedt een uitstekende lage termijn stabiliteit.

De fabrieks-kalibratie op meerdere CO2 en temperatuur meetpunten leiden tot een excellente CO2 meting voor een module van dit formaat. Daarnaast zorgen de on-board geplaatste temperatuur en barometrische druksensor voor een compensatie voor de omstandigheden waarin de sensor wordt toegepast. Op deze wijze wordt de meting altijd gecompenseerd voor hoogte, druk en temperatuur verschillen.

Digitale interfaces

De gemeten CO2, Temperatuur en Druk waarden zijn beschikbaar via I2C of de UART digitale interfaces.

Configureren

De EE895 kan worden geconfigureerd via de digitale interface. Het CO2 meet interval kan worden aangepast afhankelijk van applicatie en gewenste energie gebruik.

Voor meer info:

CaTeC b.v.
Turfschipper 114
2292 JB  Wateringen
0174 272330

[email protected]

www.catec.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.