Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Meten is weten voor een optimale energieprestatie

Meten is weten voor een optimale energieprestatie

Prettige samenwerking bij Faculteit Rechtsgeleerdheid

De nieuwe huisvesting voor de Faculteit Rechtsgeleerdheid in Groningen is erg groot, en overal moet het binnenklimaat helemaal in orde zijn voor de mensen die er werken en studeren. Daar komt Aero Dynamiek om de hoek kijken. Zij zorgde ervoor dat de installatie van Homij optimaal functioneert. Dit deed zij door te meten en valideren en door de installatie daarna lucht- en waterzijdig in te regelen.

Aero dynamiek is marktleider op het gebied van meten, valideren en optimaliseren van gebouwgebonden installaties. Daarvoor werkt ze nauw samen met de grootste installateurs, waaronder Homij. “Het voordeel van onze dienstverlening is toegespitst op het realiseren of aantonen van de correcte werking van het gebouw en de gebouwgebonden installatie”, stelt Patrick Heerschop, manager sales en customer care bij Aero Dynamiek. “Merken zijn voor ons niet van belang, want wij zijn een onafhankelijk bedrijf. We halen al ruim vijftig jaar het optimale uit installaties en hebben vele andere ondersteunende dienstverleningen, gericht op de beste gebouwprestaties.”

Aero dynamiek valideert en optimaliseert gebouwgebonden installaties voor alle grote installateurs.

In Groningen werd de beste energie-efficiëntie behaald dankzij een goede samenwerking. De werkzaamheden vonden namelijk hoofdzakelijk in de zomervakantie plaats, wat de communicatie extra belangrijk maakte. Heerschop: “De planning was spannend voor ons, mede doordat er wat obstakels waren met de gereedheid van installaties. Voor ons is het van essentieel belang dat de gehele installatie klaar is, van rooster tot luchtbehandelingskast. In de vakantie hadden we bovendien een mindere bezetting en het project vond plaats in een uithoek van Nederland. Dat maakte dat werknemers uit het midden van het land richting Groningen gingen. Het is leuk om te zien hoe onze mensen zo’n project samen oppakken en hoe er wordt samengewerkt met de installateur. Het is een mooi referentieproject geworden dat inmiddels naar volle tevredenheid draait.”      

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.