Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Masterclass LED verlichting en innovaties voor de installateur

Masterclass LED verlichting en innovaties voor de installateur

Met de donkere dagen in het vooruitzicht organiseert Wildkamp, in samenwerking met LED producent Adurolight, meerdere Masterclasses “LED verlichting en innovaties”. De Masterclasses, speciaal voor de installatiesector, worden in september en oktober op meerdere plaatsen in het land georganiseerd. Tijdens de Masterclass zullen specialisten alles over Human Centric Lighting, de kracht van een goed lichtplan en de toekomst van LED verlichting toelichten. Uw vakkennis ook verrijken? Aanmelden kan nu via wildkamp.nl/masterclass.

Human Centric Lighting

Licht moet tegenwoordig niet alleen duurzaam zijn, het effect van licht op onze gezondheid wordt ook steeds belangrijker. Human Centric Lighting is afgestemd op het bioritme van de mens. Het licht kan invloed uitoefenen op de concentratie, motivatie, gezondheid en productiviteit. Ga naar de Masterclass en kom meer te weten over HCL en de mogelijkheden.

De kracht van een goed lichtplan

Welke verlichting het best ingezet kan worden in een bepaalde situatie? Wildkamp helpt graag bij het maken van een lichtplan. Zo weet u niet alleen welke verlichting, maar ook hoeveel verlichting nodig is voor een situatie. Hoe een lichtplan tot stand komt? De specialisten lichten het graag toe.

Meld u nu gratis aan voor één van de Masterclasses en verrijk uw vakkennis. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.