Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuws

Maas & Hagoort en Sparckel slaan de handen ineen

MH_uitgeschreven_blauwe-tekst-kopiëren

1 december 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Maas & Hagoort, een merkonafhankelijke specialist in het adviseren en leveren van lichtoplossingen, gaat samenwerken met lichtinnovator Sparckel. Dit bedrijf heeft op succesvolle wijze vrijstaande en vrij hangende biodynamisch lichtsystemen ontwikkeld en in de markt gezet. Met het gezamenlijke doel om de leef kwaliteit binnen de zorg- en werkomgeving te verbeteren zijn de eerste uitingen van de samenwerking al zichtbaar.

Als leverancier van oplossingen binnen verlichtingsprojecten ontzorgt Maas & Hagoort haar partners binnen de installatiebranche: ‘’Het gezamenlijke doel met onze partners is het toevoegen van waarde en kwaliteit voor de eindgebruikers van de vele verlichtingsprojecten. Innovaties als biodynamische verlichting speelt hier een belangrijke rol bij’’ vertelt Willem-Jan Zwemer, commercieel directeur van Maas & Hagoort. Om deze reden is het idee ontstaan voor een samenwerking met Sparckel.

‘’Licht kan echt werken en levert zeker een bijdrage aan een gezonder leven, maar je moet het zelf beleven’’ aldus Maarten Voorhuis, oprichter & directeur van Sparckel. ‘’De kracht en meerwaarde van onze biodynamische verlichting moet vooraf eerst zelf ervaren worden door de beslissers van de eindgebruikers. Alleen dan komt de boodschap echt over. Vandaar ook onze samenwerking met Maas & Hagoort. Een partij die bij wilt dragen aan het verder communiceren van het belang van goed licht aan de gezondheid en het welzijn van de mens’’.  

Over Sparckel
Als eerste ter wereld lanceerde Sparckel een vrijstaand biodynamisch lichtsysteem met technologie die de kracht van natuurlijk daglicht evenaart. De werking van Sparckel is wetenschappelijk bewezen.  De Sparckel zorgt voor meetbaar meer energie, een betere nachtrust en een positieve invloed op jouw stemming. Sparckel: the light that makes you feel alive!

Website: www.sparckel.nl

Over Maas & Hagoort
Maas & Hagoort is een merkonafhankelijke specialist in het adviseren en leveren  van lichtoplossingen en al bijna 75 jaar bekend met alle facetten van licht. Van advies en het maken van een goedgekeurde lichtplannen tot deskundige montage en volledige support. Vanuit twee volwaardige vestigingen in Kapelle & Hoevelaken werken de specialisten van Maas & Hagoort dagelijks aan de vele verlichtingsprojecten.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%