Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Overig

Linum versterkt HVAC gamma met nieuw topmerk

Delta-Pack-(printscreen-Youtube)

1 april 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Dit topmerk zorgt voor een mooie aanvulling op de vele kwaliteitsproducten en diensten die nu al het Linum HVAC en COOL gamma sieren. Binnenkort lanceert Linum Europe bovendien haar nieuwe HVAC catalogus 2021, waarin het nieuwe merk uiteraard te vinden zal zijn.

SAUERMANN

Sauermann is een gekende naam in het landschap van condenswaterpompen.  Sauermann focust met haar producten bovenal op innovatie en een gezond binnenklimaat waarin de unieke kwaliteit van de condenswaterpompen een belangrijke schakel vormt. Het Franse merk brengt diverse types pompen op de markt met als bekendste telgen de DELTA PACK en SI-30. Steeds opnieuw zorgt Sauermann in de ontwikkeling van haar pompen voor een zeer eenvoudige installatie.

Met de nieuwe SI-83 tankpomp zet het bedrijf ook een eerste stap naar digitalisering. Vanop de smartphone of tablet kan de horizontale opstelling van deze tank pomp gemakkelijk gecontroleerd worden. Naast de condenswaterpompen ontwikkelt Sauermann ook meetinstrumenten om de luchtkwaliteit binnen te meten, te monitoren en te controleren.

NIEUWE CATALOGUS 2021

Linum Europe lanceert midden april haar HVAC catalogus 2021. Deze catalogus is bestemd voor installateurs en installatiebedrijven gespecialiseerd in airconditioning, warmtepomp- en andere technische of HVAC installaties. Het nieuwe boek omvat toebehoren voor installatie en onderhoud van A tot Z:  koelleidingen, konsolen en sokkels voor buitenunits, condenswaterpompjes, beschermkooien tot reinigingsproducten en units.  Het complete aanbod staat uiteraard ook online in de handige Linum E-shop.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Yakup Yalcin

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Installatie & Bouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht