Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Limburgs familiebedrijf ontzorgt van A tot Z

Limburgs familiebedrijf ontzorgt van A tot Z

Eind jaren zeventig startte zijn vader een klein isolatiebedrijf in het Limburgse Nuth. Vandaag de dag staat Marco Deuzings aan het hoofd van Linisol Group: een multidisciplinaire onderneming, gespecialiseerd in isolatie (van thermische en koude-isolatie tot akoestische en bouwkundige isolatie), asbestsanering, montage van brandwerende systemen en advies/digitaal beheer.

Linisol Group Isolatie artikel Vakblad Installatie en bouw Nederland

Linisol Group werkt aan grote industriële en utiliteitsprojecten in binnen- en buitenland. “We pakken een isolatietraject van A tot Z op, van het verwijderen van asbest van leidingwerk tot en met het brandwerend maken van doorvoeringen. De klant heeft bij ons één vast aanspreekpunt die alle werkzaamheden coördineert. Afspraak is afspraak, daar kunnen onze klanten op bouwen”, vertelt de directeur/eigenaar.

Linisol Group Isolatie artikel Vakblad Installatie en bouw Nederland

In oktober 2018 lanceerde Linisol de LIN-app. Met deze digitale tool kunnen gebouwbeheerders op een gebruiksvriendelijke en doeltreffende wijze invulling geven aan de vereiste zorgplicht in het kader van brandwerendheid volgens het nieuwe Bouwbesluit 2012 art. 1.16. “Elke sparing wordt voorzien van een QR-codering. Bij een doorbraak kan de installateur deze code scannen. Linisol krijgt de melding binnen en kan hierop actie ondernemen”, legt Deuzings uit.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.