Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Liefde voor details: douche-afvoer in dezelfde kleur

Liefde voor details: douche-afvoer in dezelfde kleur

Voor de Bette douchebakken en douchevloeren met een 90 mm afvoer, biedt Bette nu de afvoerdeksel in een geglazuurde versie aan, in dezelfde kleur als de douchebak of -vloer. Hiermee bewijst Bette de liefde voor details en perfectie.

De strakke hoeken sluiten exact aan op de tegels.

 

Met de nieuwe afvoerdeksels uit robuust geglazuurd titaanstaal creëert Bette een uniforme look en feel onder de douche. De nieuwe afvoerdeksels voelen net zo aangenaam aan als het geglazuurde titaanstaal van de douchevloeren en douchebakken en zien er ook precies hetzelfde uit. Daarbij kan de consument kiezen uit vele glanskleuren, exclusieve matte kleuren en de bijzondere effectkleuren van Bette. Naast de verbeterde optiek en esthetiek hebben de deksels uit geglazuurd titaanstaal een aantal functionele voordelen. Het hoogwaardige glazuur zorgt er namelijk voor dat ze net zo resistent en makkelijk te reinigen zijn als de rest van het oppervlak: het glasharde en poriënvrije BetteGlazuur biedt vuil en bacteriën nagenoeg geen voedingsbodem, het is slagvast, krasbestendig, UV-bestendig en resistent tegen chemicaliën.

Uniforme look en feel onder de douche dankzij nieuwe afvoerdeksel uit geglazuurd titaanstaal.

 

Onzichtbare antislip voorkomt letsel

Om uitglijden te voorkomen kan de douchevloer optioneel worden uitgerust met Antislip Pro. Deze antislip is veel mooier dan het “old school” ingebrande kwartszand. De antislip is op het gehele oppervlak aangebracht, ook op de geglazuurde afvoer.

Strakke hoeken

Wat Bette eveneens onderscheidt van anderen zijn de zeer strakke hoeken. Deze hoeken sluiten exact aan op de tegels, zodat een minimum aan voegen nodig zijn.

Vervanging geen punt

De tot nu toe gebruikte kunststof deksels kunnen zonder problemen door de nieuwe deksel worden vervangen, aangezien de opening identiek is.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.