Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
LED verlichtingssysteem past zich aan elke locatie aan
Van distributiecentrum tot retailomgeving, met vier lensoptieken is de Duncan overal inzetbaar.

LED verlichtingssysteem past zich aan elke locatie aan

Met de totaaloplossing die de Duncan biedt, heeft Veko Lightsystems een oplossing voor ieder verlichtingsprobleem. De Duncan staat bekend om haar veelzijdigheid en is breed toepasbaar in de industrie, retail, kantoren en utiliteit, dankzij de vier verschillende optieken.

De Duncan: een echte allrounder

Van distributiecentrum tot retailomgeving, met vier lensoptieken is de Duncan overal inzetbaar. Narrow, Wide, Diffuse of Lambertian: de stralingshoek en lichtverspreiding zijn perfect af te stemmen op de hoogte (tot 20 m hoogte), inrichting en het gebruik van de locatie. De Duncan is verkrijgbaar in vier lengtes zodat een lichtplan perfect afgestemd kan worden op de ruimte.

Veko levert de armaturen onverpakt en voorgemonteerd op aluminium draagprofielen, wat meer dan 50% van de montagetijd bespaart.

Meer visueel comfort

Uniek is het microprismatische lensontwerp. De lensop tieken zijn zo ontworpen, dat geen reflector nodig is om de verblinding te reduceren. Het resultaat is een open en transparant design dat een maximale lichtopbrengst combineert met alle gewenste comfort. De Duncan is ontwikkeld om aan de NEN-normen te voldoen. De Duncan verlicht zeer gelijkmatig gangpaden en schappen, en met de Diffuse optiek ook het plafond .


Multifunctioneel en uitbreidbaar

Het Duncan-systeem is in te zetten als een continue lichtlijn en aan te vullen met een breed scala aan retail spots die eenvoudig op het profiel geklikt kunnen worden. Veko levert de armaturen bovendien onverpakt en voorgemonteerd op aluminium draagprofielen, wat meer dan 50% van de montagetijd bespaart. Veko armaturen zijn toekomstbestendig. Na afloop van de economische levensduur hoeft slechts de LED-strip vervangen te worden en is het armatuur weer als nieuw. Heeft uw klant al Veko lichtlijnen hangen, dan kan de Duncan ook gebruikt worden om de huidige TL-verlichting te vervangen. Vanzelfsp rekend is de Duncan te combineren met alle Veko profielen, inclusief de profielen met kabelgoot. De Duncan kan worden voorzien van centrale en decentrale noodverlichting.


Zeer lage energiekosten

De energiezuinige Duncan lichtlijn van Veko heeft een uitstekende lumen/wattverhouding. Om extra te besparen op energiekosten, is de Duncan bovendien te koppelen aan een lichtmanagementsysteem. Het Veko lichtmanagementsysteem is compatibel met KNX. Zo wordt de lichtlijn nog efficiënter gestuurd.


Over Veko

Veko Lightsystems is de specialist in LED-verlichting voor industriële rui mtes en ontwikkelt, produceert en monteert aluminium (LED) lijnverlichting. Lichtsystemen van Veko worden onverpakt, gecodeerd en voorgemonteerd geleverd. Dat bespaart minimaal 50% aan montagetijd: in no time hangen de (LED) lichtlijnen in elke bedrijfsruimte. Een Veko lichtsysteem is energiezuinig, efficiënt én duurzaam.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.