Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
LED-verlichtingsconcept met perfecte systeemintegratie

LED-verlichtingsconcept met perfecte systeemintegratie

Het nieuwe verlichtingsconcept bestaande uit TRUSYS LED DALI-armaturen van LEDVANCE, werd geïntegreerd in het bestaande KNX-systeem van het bedrijf.

LED-verlichtingsconcept met perfecte systeemintegratie

FUJIFILM medwork GmbH was op zoek naar een intelligente verlichtingsoplossing voor de nieuwe constructie van een productiehal voor medische instrumenten voor therapeutische endoscopie. Deze oplossing moest hoogwaardige industriële LED-verlichting probleemloos integreren in het bestaande KNX-systeem van het bedrijf, waarbij een visueel zo harmonieus mogelijk resultaat ten opzichte van de moderne architectuur van de hal behaald moest worden. Daarnaast moest het eindresultaat ook aantrekkelijk zijn met betrekking tot de kosten.

Dankzij de bijzonder duurzame LED-verlichting worden de onderhoudskosten en -inspanningen voor het nieuwe verlichtingssysteem verminderd.

Flexibele verlichtingsoplossing

De klant gunde LEDVANCE het contract voor de initiële uitrusting van de productiehal. De redenen hiervoor waren enerzijds de ideale interactie van de DALI-armaturen met het KNX-gebouwbeheersysteem dat reeds werd gebruikt bij FUJIFILM medwork en anderzijds het bijzonder innovatieve ontwerp en de zeer goede energie-efficiëntie van de TRUSYS LED DALI-armaturen, evenals de lage onderhoudseisen. De LED-verlichting heeft een hoogwaardig ontwerp dat perfect aansluit bij de moderne architectuur van de productiehal. De armaturen konden gemakkelijk worden geïntegreerd in het bestaande KNX-gebouwbeheersysteem. Dit heeft geleid tot een bijzonder flexibele verlichtingsoplossing. Met de daglichtdetectie kan het systeem het gebruik van de armaturen aanpassen aan de lichtomstandigheden, wat weer zorgt voor aanvullende besparingsmogelijkheden. Dankzij de bijzonder duurzame LED-verlichting worden de onderhoudskosten en -inspanningen voor het nieuwe verlichtingssysteem verminderd.

De TRUSYS LED DALI-armaturen van LEDVANCE hebben de verwachtingen van FUJIFILM medwork veruit overtroffen op het gebied van installatietijd, ontwerp, robuustheid, gebruiksflexibiliteit, onderhoudseisen en energiebesparingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.