Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Kom je langs op de VSK?

Kom je langs op de VSK?

Binnenkort is het zover: de VSK 2020 in Jaarbeurs Utrecht van 4 t/m 7 februari 2020. Caleffi is ook aanwezig! Kom je langs de stand voor een kopje koffie?

We zien je graag op stand D050 in hal 10. We staan als Kennispartner op de stand van ISSO. Wil je bijvoorbeeld meer weten over ons nieuwste product DirtmagClean®, legionellapreventie, hybride installaties of oplossingen voor warmtenetten? Onder het genot van verse koffie kun je vragen stellen aan één van onze professionals die aanwezig zijn.

 


DirtmagClean®, geen kopzorgen meer over onderhoud

De DirtmagClean® is een unieke vuilafscheider voor cv-installaties in de utiliteit. In veel utiliteitsgebouwen blijven vuildeeltjes zich opstapelen in de cv-installaties met debietverlies en verlies in vermogen tot gevolg. Op langere termijn leidt de contante aanzet van magnetiet zelfs tot een hoger verbruik en kans op onherstelbare schade. De DirtmagClean® biedt hier de oplossing. Deze geautomatiseerde vuilafscheider met elektronische aansturing is tevens koppelbaar aan gebouwbeheersystemen.

Lees meer


Hybride elektronisch menventiel Legiomix® 2.0

Het hybride elektronisch mengventiel Legiomix® 2.0 combineert de typische werking van een mechanisch thermostatisch mengventiel met het efficiënte beheer van een elektronische. Hij zorgt voor een snelle en nauwkeurige temperatuurregeling, onmisbaar voor gebruik in verdeelcircuits van sanitair warm water. Hybride elektronisch menventiel Legiomix® 2.0

Lees meer


Co-creatiesessies

Als platform is kennisontwikkeling een open proces waarbij professionals input geven. Op de VSK wordt dit proces laten zien in co-creatiesessies. Doe je mee aan de (gratis) sessies? Er wordt gesproken over verschillende onderwerpen. Als professional kun jij jouw praktijkervaringen en kennis delen. Bekijk hier de onderwerpen en het complete programma.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Meld je aan via e-mail naar [email protected] en vermeld in je mail bij welke sessie je wil aanschuiven. Er zijn slecht 10 plekken per sessie beschikbaar dus wees er snel bij! Aanmelden kan tot en met 3 februari.

Zien we je op de VSK?

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.